UUSIMMAT

Retrokäsikonsoli pyörittää kaikkea mahdollista muinaista

03.12.2015 22:00 Jukka O. Kauppinen

Android-pohjaiset mikrokonsolit, emulaattorit ja muut värkit ovat toki jo tuttu juttu. JXS-retrokonsoli kuitenkin pakkaa retropelaajalle tavallista mukavamman satsin pelihistoriallista emulaatiota mukana kulkevaan laitteeseen.

JXD S7800b Android Retro Gaming Tablet on Android-vehje, jossa tabletin tekniikka yhdistyy käsikonsoliin ulkoasuun ja ihan kunnon fyysisiin ohjaimiin analogitatteineen ja d-padeineen.

Laitteessa on seitsemän tuuman 1280×800 -kosketusnäyttö, HDMI-ulostulo, kaksi gigaa muistia ja 16 gigan sisäänrakennettu tallennustila. Sitä voi käyttää myös tavanomaisena Android-tablettina, mutta toki se on parhaimmillaan retrokonsolina.

Koneeseen on asennettu valmiiksi emulaattorit seuraaville retrokonsoleille: PS1, N64, Arcade CPS1/CPS2/Neo-Geo, GBA, SNES, MD ja NES. Konsolissa on myös latauskanava, josta löytyy tietoja hyvin emulaattorilla toimivista muinaispeleistä.

Laitteeseen voi tietenkin asentaa myös lisää emulaattoreita, ja koneen kehutaan pyörittävän hyvin myös Atari Jaguar-, Amiga-, Dreamcast- ja Game Boy -pelejä.

Lisätietoja: JXD S7800b Android Retro Gaming Tablet

JXD_S7800b_Android_Retro_tabletti_uut20151203_1

Lisää aiheesta

Commodore-retroilua: Amiga Forever ja C64 Forever 2016

Nämä ovat Xbox Onen ensimmäiset Xbox 360 –pelit

Nintendo 64 –pelit pyörivät nyt myös älykellossa – mitä siitä että pelaaminen on mahdotonta

Rare Replay on nautinnollinen retropelimuseo

Muropaketin uusimmat