Uusimmat

Retropelikauppaa Savonlinnassa – Viihdelinnassa löytyy viihdettä ja elektroniikkaa

29.07.2015 21:30 Jukka O. Kauppinen

Turun uuden retropelikauppa Retromagian esittelyn jälkeen moni on harmitellut, että miksi vain Turussa retroillaan? No, ei hätä ole tämännäköinen, sillä Retromagian emopuoti Poromagia tarjoaa retropelejä myös Helsingissä. Eikä siinä kaikki, sillä savonlinnalainen Viihdelinna tarjoaa myös kunnon annoksen retropelaamista, vaikka firma ei pelkästään niihin keskitykään.

Viihdelinna on noin kaksi vuotta sitten aloittanut viihde-elektroniikan erikoisliike Savonlinnassa. Firman kolmipäinen tiimi myy ja huoltaa niin vanhaa kuin uuttakin elektroniikkaa, ja kaupan valikoimista löytyy uuden ja käytetyn tietotekniikan, hifin, PA-laitteiden ja CD- sekä vinyylimusiikin ohella kattava valikoima eri retrokonsoleiden ja -tietokoneiden pelejä, laitteitakaan unohtamatta.

Liikkeessä on myynnissä myös arcadekabinetteja, joita voi myös pelata paikan päällä.

Viihdelinnan Tuukka Kuusisto kertoo, että ”Amiga-harrastajana pyrin pitämään eritoten Commodore-tavaran hyvin esillä. Aina kun vain saan huollettua laitteita myyntikuntoiseksi, löytyy niitä myymälästämme.”

Retron ystäville hyviä uutisia siitäkin, että ”retropelimme siirtyvät kivijalkakaupan lisäksi verkkokauppaan tämän syksyn aikana. Tällä hetkellä valikoimaamme löytyy Huuto.net-palvelusta.”

Jotta kiitoksia Savonlinnaan tietopläjäyksestä ja kuvia. Pistäkääs retroilijat bookmarkki lomareissukarttaanne.

Viihdelinnan myymälä löytyy osoitteesta Olavinkatu 32, 57130 Savonlinna.

Lisätietoja: www.viihdelinna.fi

Lisätietoja: https://www.facebook.com/viihdelinna

 

Turkuun avattiin heinäkuun puolivälissä Retromagia-nimeä kantava retropelien erikoismyymälä. Kun kerran kyseessä on maamme ainoa pelkästään vanhoihin videopeleihin keskittynyt kivijalkaliike, päätin pistäytyä paikalla ja ottaa tarkemmin selvää tarjonnasta.

Retroa ja magiaa mahan täydeltä Suomen Turussa