Retropelityttääkö? Tästä hurja retropelitablet-konsoli

21.04.2016 20:00 | Jukka O. Kauppinen

Kyllä nyt retropelaajien kukkaroita koetellaan. Toisaalla Commodore 64 -faneja kiusataan THE 64 -emulaattorikoneilla, ja ensi kuussa kauppoihin pamahtaa äärimmäinen retro-käsikonsoli JXD S192 NVIDIA Android Retro Gaming Tablet.

Iso ja vakuuttavannäköinen tablet-käsikonsoli on varustettu melkoisella mobiiliraudalla. Näytönohjaimena on neliytiminen NVIDIA Terga K1, prosessorina kahden gigahertsin ARM Cortex-A15 ja muistia on 2 gigaa. Laite on varustettu myös seitsemän tuuman 1080p Retina-näytöllä ja kaikilla tarvittavilla namiskoilla ja tikuilla. Akunkin pitäisi riittää 11 tunnin pelaamiseen.

Emukone pyörittää sulavasti vaikka mitä historiallisten laitteiden emulaattoreita ja tukea luvataan muun muassa näille: PS1, PSP, MAME, Dreamcast, N64, NeoGeo, Atari, NES, SNES, Gameboy, Gameboy Colour, Gameboy Advance, SEGA Master System, SEGA Mega Drive, CPS1, CPS2, Amiga, Commodore 64 ja ZX Spectrum.

Konsolissa on myös 13 megapikselin kamera, 32 gigatavua sisäänrakennettua tallennustilaa ja SD-korttipaikka, HDMI-videoliitäntä sekä USB-liitin, johon voi liittää vaikkapa Xbox 360- tai PS3-peliohjaimen. Toimiipa vehje kaupanpäällisinä myös ihan tavallisena Android-tablettinakin.

Ja hintaa? No, onhan sitä, vähän. 280 euroa ja postikulut.

Lisätietoja: JXD S192 NVIDIA Android Retro Gaming Tablet

JXD S192

Muropaketin uusimmat