Uusimmat

Riemukas McPixel on ensimmäinen kauppaan asti päässyt Greenlight-peli

26.09.2012 13:30 Miikka Lehtonen

Valven Greenlight -proggis alkaa hiljalleen tuottaa tosissaan hedelmää, sillä pelejä alkaa päätyä ihan kauppaankin asti. Tai ainakin peli, sillä ensimmäisten Greenlight-hyväksyttyjen pelien listalta löytynyt riemukas komediaseikkailu McPixel on nyt ehtinyt kauppaan asti. Alennuksessa ja uuden DLC:n kera.

McPixel on Greenlightin todellisia voittajia. Yhden miehen kehitystiiminsä ”MSPaint-räpellykseksi” kutsuma seikkailupeli löysi yleisönsä muiden indiekanavien kautta ja pääsi sitten ennätysvauhtia Steamin Greenlight-prosessin läpi. Pelin kehittäjä kertoi jo tuolloin Domelle olevansa Greenlightista iloinen, koska muuten hänen pelinsä ei olisi ikinä saanut Valven huomiota.

Nyt McPixel on sitten ihan ostettavissa Steamista. Kaikki pelin aikaisemmin kehittäjän sivuilta ostaneet voivat logata omalle lataussivulleen — linkki on vahvistusviestissä — ja napata sieltä ilmaisen Steam-koodinsa. Muut taas voivat ostaa riemukkaan pelin tarjoushintaan vaikka saman tien.

Steam-versio on myös entistä ehompi, sillä Day 1 DLC -käsitteelle naureskellen kehittäjä on julkaissut siihen ilmaisia lisäkenttiä, joita hän kutsuu Day 92 DLC:ksi. Kannattaa tutustua, minut peli hurmasi aikanaan hölmöydellään kokeile-peukun arvoisesti.

Linkki: McPixel Steamissa

Lisää aiheesta

McPixel (Linux, Mac, PC)

WarioWare -henkinen seikkailupeli McPixel julkaistiin 

Ensimmäiset pelit läpäisivät Greenlight-seulan, mukana zombeja ja McPixel

Lue myös

DmC: Devil May Cry -ensikosketus – Dante limbon lumoissa

Miksi japanilaisia pelejä on vaikea löytää Steamistä?

Steelseries MMO Gaming Mouse Legendary Edition: laatuhiiri, nimihirviö