Rise of Flight ei vaadi enää jatkuvaa nettiyhteyttä

14.04.2010 12:05 | Jukka O. Kauppinen

Pahuksen nätti ensimmäisen maailmansodan lentosimulaattori Rise of Flight on näemmä päivittynyt vaivihkaa jo jonkin aikaa sitten. Muiden ominaisuuksien ohessa pelistä on poistettu myös kopiosuojauksen vaatiman jatkuvan nettiyhteyden tarve.

Rise of Flightin 1.011-päivitys näet toi mukanaan mahdollisuuden offline-kirjautumiseen, jolloin simulaattoria voi lennellä myös ilman nettiyhteyttä. Aiemminhan peli vaativa jatkuvan yhteyden autentikointipalvelimelle.

Samainen päivitys toi mukanaan muiden päivitysten ohessa myös Fokker DVII F -hävittäjän saksalaisia kaksitasoja raskastaville.

Lähde: Update 1.011

Lisätietoja: http://riseofflight.com

Lisää aiheesta

Rise of Flight (PC)

Ennen oli miehet rautaa ja lentokoneet puuta. Laivat samoin. Myös naiset olivat kauniimpia, elämä hienostuneempaa eikä mopoautoistakaan oltu kuultu.

Ensimmäisen maailmansodan ilmataisteluja kuvaava Rise of Flight ei kuitenkaan kuvaa historiallista todellisuutta järin romanttisesti. Pikemminkin täräyttävän ankarasti. Kaksitaso on kaunis katsoa mutta sodankäynti taivaan sinessä on kaukana leikistä. Pelinäkin.

Lue myös

Arvostelu: Game Room (PC, Xbox 360)

Bioshock 2 -tiimi kehittää uutta X-com-peliä

Korean suosituin urheilulaji skandaalin lomassa: laitonta vedonlyöntiä ja järjestettyjä otteluja

Suomalainen lintupeli on miljoonahitti

Keskustelu

@4:

No ei tuo nyt kovin hankala peli ole. Sen verran kyllä, että tuuli pitää ottaa huomioon enempi, eikä kaikki koneet syöksy nikottelematta. Ainut hankaluus on löytää hal9000 joka pystyy pyörittämään tuota peliä kunnon resoluutiolla sulavasti.

Muuten, parhaat fysiikat kuin mitä olen nähnyt missään pelissä toistaiseksi.

@3
peliä voi suositella vain simulaattoreita harrastaville, esim hawxia pelanneille, tai jopa IL2-sarjalaisille peli on hyvin hankala ja vaatii todellista syventymistä.

Ja olipas tämä vanha uutinen…

Tuon peli parikuukautta omistaneen en voi muuta kuin suositella lentämisestä kiinnostuneille.
Erittäin hienosti ja tunteella tehty peli.

1. voi herranjumala kun tuli sulta nyt pääsi typerä kysymys. No jos peli on graafisesti hieno niin se on nätti. Äläkä ala kysymään että mikä sitten on graafisesti hieno. Crysis on graafisesti hieno. Jotkin saattavat tykätä chell shading grafiikkaan pohjautuvista peleistä. Itse en niistä pidä.

Muropaketin uusimmat