Uusimmat

Rise of the Triad saa vihaa niskaansa

17.08.2013 18:19 Teemu Viemerö

Apogee julkaisi äskettäin Interceptorin kehittämän vanhan koulukunnan nopeita räiskintöjä edustavan Rise of the Triad -remaken. MuroBBS:n väkikin on pelin löytänyt, mikä näkyy myös foorumilla.

Alkuun väki oli pelistä innoissaan, mutta keskustelun sävy on muuttunut odottavan innostuksesta ja kehuista lähinnä negatiiviseen suuntaan.

”Ekan episoden loppua kohti loppui innostus, kun ei velli liennä tarpeeks vrt. vanha ROTT. Ei tämä Brutal Doomille pärjää missään määrin,” Dj. Liha kommentoi.

Hagsu kertoi mielipiteensä:

”Jaha, peli maistui erittäin hyvältä ensi alkuun. Sitten tapahtui E2M2 ja kirosin pelin alimpaan helvettiin. Saa nähä tulenko singleä enää pelaamaan. Helvetin tasohyppelyt. Ei niissä vikaa olisi jos kontrollit niihin sopisivat, ilmassa ohjailu on täyttä arpapeliä. Hyppelyt ovat myös helvetin pitkiä ja yksikin virhe johtaa alkuun taikka kuolemaan.”

Sekaan mahtuu myös kuitenkin kehua. Nizi kommentoi:

” NME tuotti harmaita hiuksia jo alkuperäisessä pelissä eikä tämä uusittu versio paljo kalpene vanhan rinnalla…  Mahtavaa viihdettä lukuunottamatta fps droppeja ja nuita nurkkiin jumittumisia. Huomaa että pelannut viimeaikoina liikaa näitä pullamössöpelejä missä savetetaan joka laukauksen jälkeen  Jumppadien kans hyppiminen mukavaa pitkästä aikaa ja bosseissa saa jo vähän harjoitella eikä ihan suorilta mene läpi.”

Ja keljukepuli puolestaan:

”Sehän se oli vanhojen shoottereiden idea että kuollaan ja opitaan siitä, kunnes pystytään juoksemaan se kenttä salareineen läpi ennätysaikaan. Itse ainakin nautin SUURESTI tästä pelistä, mitä nyt 5 ensimmäistä kenttää pelannut. Myöhemmin sit mp:n kimppuun. Mediumeilla Physx pois 2500k+GTX 570, pyörii ihan ongelmitta. Ainoat huomattavat fps-dropit kun spammasin god handia ja oisko ollu kolmannen mapin isossa hallissa. Tuo jumiin jääminen on ollut itseasiassa ainoa hiuksia harmaannuttava ongelma, jota tapahtuu lähinnä kun secrettiä etsiessä bunnyhoppaan johonkin outoon kulmaukseen mistä ukko ei lähde enää mihinkään.”

Mitä mieltä SINÄ olette Rise of the Triadista? Hitti vai ohilyönti? Osallistu keskusteluun!

Lisää aiheesta foorumilta:Rise of the Triad (PC)

Lisää aiheesta

Apogee julkaisi Wolfensteinin jälkeläisen lähdekoodit 

Väläys historiaan: Apogee, Remedy ja Death Rally 

Muropaketin uusimmat