Uusimmat

Risen 2:ssa on kolmiulotteisia piraatteja

12.03.2012 11:38 Jukka O. Kauppinen

Piranha Bytesin ja Deep Silverin työstämä roolipeli Risen 2: Dark Waters tarjoilee tekniikkafriikahtaneille roolipelaajille vähän näyttävämpiä seikkailuja, sillä pelin kerrotaan tukevan myös NVidian 3D Vision -tekniikkaa. Lopputulos on siis kovin kolmiulotteinen meriseikkailu.

Risen 2 kertoo tarinan sankarista, jonka täytyy yrittää pysäyttää hirmuisten merihirviöiden uhka. Mutta tämä onnistuu vain merirosvojen avulla, eivätkä he ole oikein taipuvaisia yhteistyöhön.

Peli julkaistaan PC:lle sekä digilatauksena että hyllypakettina, konsoliversiot vain perinteisinä boksiversioina. Milloin? Huhtikuun lopussa..

Lisätietoja: http://www.risen2.com/

Lisää aiheesta

Risen (PC, Xbox 360)

Juoni alkaa kliseisesti nimettömän ja muistinsa menettäneen sankarin haaksirikolla. Laivamatka päättyy  massiivisen merihirviön takia saarelle, joka on poistumisen estävien myrskyjen ympäröimä. Pelaajalle käy vähitellen selväksi, että saarella on kaksi kilpailevaa osapuolta. Nykyisin pääkaupunkia  hallitseva inkvisitio sekä kaupungin entisen hallitsijan johtama joukkio metsästäjiä ja maantierosvoja, jotka ovat paenneet suolle.

Lue myös

Blizzard houkuttelee kuumeisesti ex-wowaajia

Microsoft Flight (PC)

SSX (PS3, Xbox 360)

Witcher 2 Enhanced Edition -ensikosketus: kaunis hardcore-rpg myös konsoleilla