Roccatin tuore hiiri tuntuu oudolta, mutta samalla hyvältä

09.01.2015 10:00 | Miikka Lehtonen

Roccat on kunnostautunut vuosien varrella laitteella jos toisellakin. Tuoreimpien yrittäjien joukkoon kuuluu Kone Pure Military -hiiri, joka tarjoaa ristiriitaisia kokemuksia.

Ensifiilikset hiiren parissa eivät olleet kovin positiiviset. Intti-henkinen ulkoasu ja oudon rasvainen (kyllä, rasvainen) tuntuma saivat hiiren vaikuttamaan aikamoiselta lelulta.

Pure Military ei tehnyt aluksi suunnatonta vaikutusta. Hiirtä ei oltu otettu edes paketistaan, kun parempi puoliskoni jo totesi, että näyttääpä halvalta lelulta. Ei ollut väärässä hän. Pure Militaryn muovipinnoite näyttää halvan muovimaiselta samoin kuin sen koristelukin, eikä vaikutelma ainakaan hälvene kun hiiren ottaa käteen.

Tiedättekö sen tunteen, kun sormet ovat rasvassa ja kosketat jotain muovista? Roccat Pure Military tuntuu siltä koko ajan. Luulin aluksi, että olin itse vahingossa klähmästänyt sormeni jotenkin, mutta kun useat käsittelyt puhdistusalkoholilla eivät muuttaneet asiaa, oli kohdattava tosiasiat silmästä silmään: Pure Militaryn pinnoite ei tunnu kivalta kädessä.

Ehkä sen laadusta kertookin aika paljon se, että kun testi oli ohi, mielipide oli aika paljon positiivisempi. Millä aseilla?

Lue testi ja ota selvää!

 

Muista myös äänestää Domen vuoden pelit -äänestyksessä!