Uusimmat

Rock Band parani entisestään: Nirvanan Nevermind ladattavana sisältönä

30.07.2007 12:52 Miikka Lehtonen

Eräs ainakin allekirjoittaneen kuumeisesti odottaman Rock Band -pelin mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on mahdollisuus ladata peliin kokonaisia levyjä. Kaksi ensimmäistä on jo julkistettu ja taso on korkealla.

Kuten Harmonix jo E3-messuilla kertoi, Rock Bandin ensimmäinen ladattava levy tulee olemaan The Whon legendaarinen ”Who’s Next”, joka sisältää muun muassa kappaleet ”Behind Blue Eyes”, ”Won’t Get Fooled Again” ja ”Baba O’Riley”. Klassikkokamaa siis. Samaa tasoa on myös pelin toinen ladattava levy, joka paljastettiin GamePro-lehden Rock Band -ennakkojutussa.

Nirvanan ”Nevermind” on jäänyt elämään eräänä grunge-aikakauden ikimuistoisimmista levyistä, eikä syyttä. ”Smells Like Teen Spirit”, ”Come As You Are”, ”Lounge Act”, ”Drain You”, ”Lithium” ja muut levyn biisit ovat edelleen yhtä kovaa kamaa kuin 12 vuotta sitten. Ainakin meidän sisukkaasti menneisyydessä roikkuvien grunge-partojen mielestä.

Uutinen uutiselta alkaa näyttää vahvasti siltä, että Harmonix on tekemässä todellista klassikkoa, joka tullaan muistamaan vielä vuosikausien päästä. Ikään kuin sitä ei olisi jo pelin perusideasta arvannut – Guitar Hero, mutta mukana myös rumpali ja laulaja. Kovaa kamaa ja ainakin koko eDomen väki odottaa jo täpinöissä pelin loppuvuonna tapahtuvaa julkaisua niin Xbox 360:lla kuin PlayStation 3:lla.

Mikäli joku ei ole vielä päässyt fiilistelemään Rock Bandilla, erinomainen tapa saada tartunta on katsoa Gamespotin 40-minuuttinen esittely, jossa Harmonixin työntekijät rokkaavat ja kertovat pelistään. Onnekkaasti tämä kyseinen video löytyy alta, joten limsa käteen, tuoli takakenoon ja rokkaamaan Rich Gallupin ja Harmonixin mukana.

Videon jälkeen voi piipahtaa katselemassa soittimien kuvia ja biisilistaa Rock Bandin virallisilla sivuilla.

Lue myös:

Vino pino Rock Band -infoa

Ensimmäinen video musiikkipelien seuraavasta sukupolvesta

Fender varustaa myös virtuaalirokkarit

Uusi bändi, vanhat kitarat

Guitar Hero II:n arvostelu

Mikä innostaa eniten?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat