Uusimmat

Rock Bandin kehitystiimi pistettiin myyntiin

12.11.2010 11:00 Miikka Lehtonen

Harmonix lienee tuttu kaikille jos ei nimensä, niin ainakin tekojensa perusteella. Alkuperäisen Guitar Heron ja sittemmin Rock Bandin ja Dance Centralin duunannut porukka kuuluu pelimaailman arvostetuimpien kehitystiimien listalle, mutta tämä ei heidän isäntiään paljon lämmitä: firma on nimittäin kaupan.

Harmonixin omistava Viacom Games ilmoitti eilisaamuna, että heidän jokunen vuosi sitten ostamansa Harmonix on taas kaupan. Rock Bandit ja Dance Centralin tehnyt firma on jo pitkään ollut tapetilla, sillä heistä maksettiin alkujaankin aivan järkyttävän kova kauppasumma, josta omistajat ehtivät jo vaatimaan osaa takaisinkin, kun elämä ei ollutkaan niin auvoisaa kuin olisi toivottu.

Nyt tiimi siis on kaupan, eikä uudesta ostajasta ole vielä tietoa. Harmonixin PR-guru ja yleinen hyvä tyyppi John Drake kuitenkin kertoi Harmonixin foorumeilla, että pelaajien kannalta nyt tapahtunut ei muuta mitään. Rock Band 3:a ja Dance Centralia tuetaan yhä DLC:n muodossa ja ostajaehdokkaitakin riittää.

Vahvat huhut kertovat, että esimerkiksi Electronic Arts voisi olla kiinnostunut Harmonixista. EA:han levittää jo nyt Rock Band -pelejä, joten hyppy ns. viralliseen parisuhteeseen tuntuisi ihan luontevalta.

Lähde: Giant Bomb

Lue myös

Treyarch varoittaa Black Ops -perseilijöitä

Call of Duty: Black Ops sai kuubalaiset raivon valtaan

Mielipuoli rakensi Minecraftissa toimivan tietokoneen

Call of Duty: Black Ops kärsii massiivisesta lagista