Uusimmat

Rockstar: Grand Theft Auto Online voi muuttua ilmaispeliksi – “Kaikki vaihtoehdot avoinna”

05.11.2020 21:22 Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto -kehittäjä ei sulje pois sitä mahdollisuutta, että Grand Theft Auto Online olisi tulevaisuudessa ilmainen peli.

Grand Theft Auto -kehittäjä Rockstar ja sen emoyhtiö Take-Two Interactive on paljastanut, kuinka on täysin mahdollista, että suosittu Grand Theft Auto Online muuttuu ilmaispeliksi. Take-Two Interactiven toimitusjohtaja Strauss Zelnickin mielestä yhtiön pelit on hinnoiteltu edullisemmaksi kuin mikä niiden todellinen arvo on.

“Julkaisemme peliteollisuuden laadukkaimpia tuotteita, ja veloitamme niistä huomattavasti vähemmän kuin mikä niiden arvo on kuluttajille. Lisäksi toimitamme peleissämme sellaisia ominaisuuksia, jotka ovat täysin ilmaisia, ja pelkästään se nostaa tuotteidemme arvoa huomattavasti”, lausui Zelnick.

Zelnick viittasi Grand Theft Auto Onlineen ja Red Dead Onlineen, jotka ovat omalla tavallaan ilmaispelejä, vaikka niiden pelaamiseen vaaditaan ostettu peli. Grand Theft Auto Online tulee olemaan yksittäinen PlayStation 5 -julkaisu noin kolmen kuukauden ajan, mutta voi olla, että peli tulee ilmaiseksi saataville myös muulla tapaa.

“Kaikki vaihtoehdot ovat avoinna, enkä sulje pois sitä mahdollisuutta, että jotkut tarjoamamme kokemukset olisivat lähtökohtaisesti ilmaisia”, Zelnick muotoili.

Asiasta kertoo PC Gamer -sivusto.

Muropaketin uusimmat