UUSIMMAT

Rockstar hylkäsi Team Bondin?

05.07.2011 13:00 | Tero Lehtiniemi

Ainakaan Rockstarilla ei ilmeisesti uskota vanhaan sanontaan, jonka mukaan kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta. Mainion L.A Noire -etsiväseikkailun tehtaillut australialainen Team Bondi on pelinsä lisäksi ollut viime aikoina otsikoissa väitettyjen, suorastaan brutaalien työolosuhteiden ja firman nokkamies Brendan McNamarran syytöksiin osoittaman nuivan suhtautumisen vuoksi. Syy, seuraus tai jotain siltä väliltä, mutta nyt nimekäs julkaisija on mitä ilmeisemmin hylännyt australialaistiimin.

Tieto ei nimittäin ole virallista, vaan perustuu Gamesindustry.biz-sivuston kahdelta nimettömältä Team Bondin työntekijältä saamiin tietoihin. Niiden perusteella Rockstarilla suorastaan halveksitaan Team Bondia tällä hetkellä, eikä firma missään tapauksessa julkaise McNamarran porukan seuraavaa peliä. Syynä ei kuitenkaan ole viime aikojen huono julkisuus, vaan ilmeisesti tekijän ja julkaisijan välit viilenivät jo itse pelin kehitystyön aikana. Nimettömät lähteet jopa väittävät, että L.A Noiren menestys ei itseasiassa ole firman itsensä, vaan Rockstarin jatkuvan tuen ja markkinoinnin ansiota.

Tämä on sinänsä uskottavaa, että Bondin suhteellisen vaatimaton aiempi meriittilista tuskin olisi taannut L.A Noirelle yhtä suurta julkisuutta ilman Rockstarin tunnettua nimeä. Peli on joka tapauksessa erinomainen, mutta tällä hetkellä näyttää siltä että Bondin seuraava peli julkaistaan jonkun toisen julkaisijan toimesta. Mikäli joku siellä edelleen haluaa työskennellä.

Lähde: GamesIndustry.biz

Lisää aiheesta

Ironian huippu: Team Bondi tutkinnan kohteeksi

L.A Noire (PS3, Xbox 360)

Lue myös

Hunted: The Demon’s Forge (PC, PS3, Xbox 360)

Gears of War 3 waretettiin jo

Avadon: The Black Fortress (PC, Mac, iPad)

Peter Molyneux ei osannut olla hiljaa

Muropaketin uusimmat