Rockstar julkaisi GTA Onlineen lähes miljoonan pelidollarin arvoisen auton – jolla ei voi kääntyä vasemmalle

31.03.2017 09:54 | Muropaketin toimitus | 6209

Rockstarin GTA Onlineen julkaisema Infernus Classic on kallis ja komea auto, mutta sillä ei voi kääntyä vasemmalle.

Uuden Infernus Classic -auton lisääminen teki monet GTA Onlinen pelaajat iloiseksi. Tyylikäs, 80-luvun autodesigniä tarjoava urheiluauto tuo Grand Theft Auto: Vice Cityn tunnelman myös Los Santoksen kaduille, eikä edes auton 915 000 pelidollarin hintalappu estänyt innokkaita pelaajia hankkimasta autoa. Infernuksen ostaneet saivat kuitenkin kokea melkoisen yllätyksen ottaessaan uuden kilometrinnielijänsä koeajolle – autolla ei nimittäin voi kääntyä vasemmalle.

Infernus Classic on nopea ja toimii hienosti suorilla ja oikealle kaartavilla tieosuuksilla, mutta mikäli pelaaja yrittää kääntyä autolla vasemmalle, joutuu auto heti hallitsemattomattomaan luisuun. Pelaajien tutkimusten mukaan Infernus Classicin oikea takarengas on rikki, mikä johtaa auton arvaamattomaan käytökseen.

Jotkut pelaajat yrittivät tasapainottaa auton toimintaa ampumalla myös auton vasemman takakumin rikki, mutta ikävä kyllä ratkaisu ei juurikaan parantanut tilannetta – ammunnan jälkeen autolla ei nimittäin voinut kääntyä edes oikealle. Rockstar ei ole vielä kertonut, aikooko se korjata auton käyttäytymisen myöhemmällä päivityksellä.

Rockstar on aiemminkin julkaissut GTA Onlineen bugisesti toimivia autoja – esimerkiksi viime vuonna julkaistun Pfister 811 -auton nopeus riippui PC:n ruudunpäivitysnopeudesta. Auto kulki sitä nopeammin, mitä korkeammalla ruudunpäivitysnopeudella GTA Onlinea pelattiin.

GTA Online
Kaikki jutut aiheesta