Uusimmat

Rockstar lisäsi tiukat rangaistukset: GTA Onlinen huijareilta rahat pois ja pelihahmo nollille

26.10.2016 09:00 Tuukka Hämäläinen

grandtheftauto-online-001

Grand Theft Auto Onlineen on tuotu uusia rangaistuksia huijaamisen varalta. GTA:n moninpeliversiossa voi nyt menettää paitsi huijaamalla ansaitsemansa rahat, myös pelihahmonsa edistyksen.

Rikokset ovat arkipäivää Grand Theft Autossa, mutta huijaamaan ei silti kannata ryhtyä. GTA Onlinessa huijareiden pään menoksi on nyt kehitetty uusia rangaistuksia, kertoo Rock Paper Shotgun.

Rockstarin uuden suunnitelman mukaan huijaamisesta kiinni jääneiltä pelaajilta poistetaan huijaamalla saadut rahat. Pelaaja saa tästä viestin, jossa ilmoitetaan, että hänen pelitilinsä saldoa on ”muokattu”.

Kenties pahempi rangaistus liittyy kuitenkin pelihahmoon, sillä Rockstarin uuden strategian mukaan huijareiden ”GTA Online -hahmot resetoidaan”, eli palautetaan nolliin. Tämä koskee kaikkea verkkopelissä saavutettua edistystä, sekä hankittuja varusteita.

Nyt viimeistään kannattaa siis lopettaa GTA Onlinessa huijaaminen – tai riskin ottaessaan kannattaa ajatella, kuinka monta pelituntia on uhrannut hahmonsa tason ja varusteiden saavuttamiseen.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat