UUSIMMAT

Rockstar lisäsi tiukat rangaistukset: GTA Onlinen huijareilta rahat pois ja pelihahmo nollille

26.10.2016 09:00 | Tuukka Hämäläinen

grandtheftauto-online-001

Grand Theft Auto Onlineen on tuotu uusia rangaistuksia huijaamisen varalta. GTA:n moninpeliversiossa voi nyt menettää paitsi huijaamalla ansaitsemansa rahat, myös pelihahmonsa edistyksen.

Rikokset ovat arkipäivää Grand Theft Autossa, mutta huijaamaan ei silti kannata ryhtyä. GTA Onlinessa huijareiden pään menoksi on nyt kehitetty uusia rangaistuksia, kertoo Rock Paper Shotgun.

Rockstarin uuden suunnitelman mukaan huijaamisesta kiinni jääneiltä pelaajilta poistetaan huijaamalla saadut rahat. Pelaaja saa tästä viestin, jossa ilmoitetaan, että hänen pelitilinsä saldoa on ”muokattu”.

Kenties pahempi rangaistus liittyy kuitenkin pelihahmoon, sillä Rockstarin uuden strategian mukaan huijareiden ”GTA Online -hahmot resetoidaan”, eli palautetaan nolliin. Tämä koskee kaikkea verkkopelissä saavutettua edistystä, sekä hankittuja varusteita.

Nyt viimeistään kannattaa siis lopettaa GTA Onlinessa huijaaminen – tai riskin ottaessaan kannattaa ajatella, kuinka monta pelituntia on uhrannut hahmonsa tason ja varusteiden saavuttamiseen.

Grand Theft Auto Online
Kaikki jutut aiheesta