Uusimmat

Rockstarilta taas uusi vihjaus: Tämän täytyy tarkoittaa uutta Red Dead -peliä!

17.10.2016 16:40 Tuukka Hämäläinen

Red Dead Redemption

Rockstar Games julkisti jo toisen Red Dead Redemptionin jatko-osaan viittaavan kuvan vuorokauden sisään. Uusi kuva ei enää jätä paljon mielikuvituksen varaan.

Vasta tänä aamuna raportoimme, kuinka GTA-kehittäjä Rockstar Games vaikuttaisi tuoreella logollaan vihjailevan kulttipeli Red Dead Redemptionin (2010) olevan viimein saamassa jatko-osan. Uunituore julkistus näyttäisi tekevän asiasta virallista.

Rockstar julkaisi alle tunti sitten Twitterissä ja virallisella sivustollaan kuvan, joka ei jätä paljon tulkinnanvaraa. Kovasti länkkärihenkisessä kuvassa seitsemän hahmoa näkyy siluettina laskevaa aurinkoa vasten. Kuvan näet alta Twitter-nostona, sekä isompana julisteena.

Jäämme odottamaan pelin virallista julkistusta, mutta jo nyt Red Dead -sarjan seuraavaa osaa voi pitää varmana. Asiasta uutisoi Polygon.

reddeadredemption2-001

Red Dead Redemption
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat