Uusimmat

Roisin huumorinsa vuoksi paheksutun simulaattorin jatko-osa sai uuden trailerin – vitsailu näyttäisi jatkuvan edelleen

29.01.2022 12:32 Muropaketin toimitus

Two Point Hospitalia seuraava Two Point Campus on saanut uuden trailerin. Pelisarjasta tuttu roisi huumori on edelleen mukana. 

Two Point Campus -simulaattorissa siirrytään sairaalamiljööstä yliopistoelämään, jossa pelaajat pääsevät ”luomaan unelmien yliopiston, tutustumaan sen oppilaisiin ja heidän persooniinsa, sekä täyttämään heidän tarpeensa ja toiveensa”. Tämä toteutetaan rakentamalla rakennuksia, valitsemalla sopivia kursseja, palkkaamalla opettajia ja luomalla ajan kestävä oppilaitos.

Two Point Hospitalia lainaten kyseessä on kuitenkin perin hullunkurinen simulaattori, joka näkyy ennen kaikkea koulun kurssivalikoimassa. Opetuslistalta löytyy kaikkea ritarikursseista kokkikouluihin. Peli ilmestyy PC:lle, Nintendo Switchille, Xbox Series -konsoleille ja Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle toukokuun 5. päivänä. Peli on nyt ennakkotilattavissa.

Muropaketin arvostelussa Two Point Hospital keräsi risuja roiskista huumoristaan, joka ei oikein sopinut pandemiatilanteen keskelle. Jää nähtäväksi, osuuko jatko-osan huumori paremmin kohdalleen.

LUE MYÖS: Arvostelu: Two Point Hospital on sairaalapeli, jossa huono huumori kukkii – ”Ja juuri nyt pandemiavitsit eivät oikein naurata