UUSIMMAT

Romanttinen suomipeli musiikista kiinnostuneille: Con Amore

24.11.2015 22:30 Jukka O. Kauppinen

Viisipäinen indie-pelitiimi Team Taju tekee vähän erilaista suomipeliä. Nyt näet ei lennetä luolastoissa tai kerätä f2p-pelillä mikromaksuja, vaan Con Amoressa seikkaillaan rehellisesti sydämen palolla ja ennen kaikkea romanttisesti.

Tekijöiden mukaan:

”Con Amore on visuaalisen novellin ja deittailupelin yhdistelma. Se kertoo nuoresta musiikin opiskelijasta, Claudiasta, joka haluaa tulla taitavaksi muusikoksi. Eräänä päivänä Claudia löytää itsensä keskeltä kukoistavaa musiikkibisnestä ja hänen rohkeutensa joutuu todelliseen koetukseen. Ohjaa Claudian tarinaa omilla valinnoillasi ja auta häntä toteuttamaan suuri unelmansa ja löytämään elämänsä rakkauden!”

Tiimi kertoo myös, että pelinteko lähti ihan yksinkertaisesti ajatuksesta ”mtä jos tekisimme romanttisen ja suloisen visual novellin, jollaista haluaisimme itse pelata?”

No, niinhän sitä tehtiin ja kohta on valmista. Con Amore näet julkaistaan Linuxille, Macille ja Windowsille kautta 28.11.2015.

Tällaisia rakkauden seikkailuja ei ole Suomessa taidettu ennen tehdäkään, tai jos on, niin en ole ainakaan kuullut moisista. Pitäkää siis silmällä!

Ps. Con Amore on sekä suomen- että englanninkielinen.

Lisätietoja: http://conamorepeli.blogspot.fi/

Lisätietoja: Con Amore Steam Greenlight

conamore_suomipelit_deittipelit_uut20151124_1

conamore_suomipelit_deittipelit_uut20151124_2