Uusimmat

Rosvot ja poliisit kohtaavat Xbox Onella

05.06.2016 16:00 Juho Anttila

Vähän vanhempien morppien tuominen konsoleille tuntuu olevan jo jonkinlainen muoti-ilmiö. Koska uudet konsolit eivät aivan vielä kärsi täydellisestä morppiähkystä, voi siltä rintamalta löytyä uusi markkinarako teoksille, jotka on jo PC-puolella unohdettu enemmän tai vähemmän kokonaan.

Kovin moni tuskin enää muistaa APB: All Points Bulletin -räiskinnän. Peli julkaistiin, se floppasi, pistettiin lihoiksi ja julkaistiin uudestaan ilmaisversiona nimeltä APB: Reloaded jo vuosikymmenen alussa. Sen jälkeen teos on jatkanut elämäänsä ilmaispelinä enemmän tai vähemmän tapahtumahorisontin takana.

Nyt APB Reloaded on julkaistu myös Xbox One -konsolilla. Peliin pääsee sisään ilmaiseksi, mutta pelaaminen edellyttää Xbox Live Gold -tilausta. Pelin sisäisestä kaupasta voi puolestaan ostaa monenlaista kivaa joko pienellä tai aika paljon isommallakin rahalla. Kalleimmat päivityspaketit maksavat nimittäin lähes 200 dollaria.

Rosvojen ja poliisien yhteenottoa kuvaava räiskintämorppi ilmestyy myös PlayStation 4 -konsolille joskus myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Polygon

Lisätietoja: www.gamersfirst.com/apb

Lisää aiheesta

Pelaisitko APB:tä? No entä ilmaiseksi? Nyt se on mahdollista! Steamissa!

Kuvittelitko APB:n kuolleen? Olit väärässä: peli jatkuu helmikuussa!

APB kuopattiin vain parin kuukauden jälkeen