Rovion pelikampanja tukee kehitysmaiden lapsia

21.09.2014 18:00 | Juho Anttila

Mobiilipeleillä kerätään huomattavia määriä rahaa. Useimmiten keräyskohde on julkaisijan pankkitili, mutta silloin tällöin rahaa suuntautuu suoraan myös yhteiseen hyvään. Seuraavan kahden viikon ajan Angry Birds Epic -seikkailun pelaajilla on mahdollista lahjoittaa rahaa hyvään tarkoitukseen suoraan pelin kautta.

Alkukuusta vietetyn kansainvälisen lukutaidon päivän kunniaksi pelin sisäisestä kaupasta voi ostaa niin sanotun hyvän tahdon kolikon. Sen tuotoista vähintään 1,4 dollaria per ostos ohjataan Aasian ja Afrikan lasten lukutaidon ja tasa-arvon kohentamiseen. Rovion tiedotteesta ei valitettavasti suoraan käynyt ilmi, mitä kivaa paketti sisältää pelaajan näkökulmasta ilmeisen hyvän mielen lisäksi.

Rahat ohjautuvat Room to Read -keräykseen, jonka tarkoituksena on saavuttaa 10 miljoonaa lukutaidotonta lasta vuoden 2015 loppuun mennessä. Room to Read -organisaatio muistuttaa, että maailmassa on 250 miljoonaa lasta, jotka eivät osaa lukea sanaakaan. Kun muistetaan, että koulutus on yksi tärkeimmistä elintason ja tasa-arvon kohentajista, on todettava, että keräyksen kohde on ainakin oikea.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Angry Birds Epic on yllättävän hyvä f2p-roolipeli

Rovion voitot puolittuivat viime vuonna

Rovio heittäytyi ahneeksi? Angry Birds Go!:n hinnoittelu kummastuttaa

Muropaketin uusimmat