UUSIMMAT

RUSE ei käytä Ubisoftin vihattua DRM:ää

12.08.2010 10:00 | Miikka Lehtonen

Ubisoftin tuleva RUSE vaikuttaa kaikin puolin mielenkiintoiselta sotapeliltä. Hauska yhdistelmä reaaliaikaista strategiaa ja suurempia kuvioita? Miksipä ei! Hyvät uutiset eivät lopu tähän, sillä RUSE ei tule käyttämään Ubisoftin vihattua ja epäluotettavaa DRM-systeemiä. Tästä on kiittäminen Steamia.

Hyviä uutisia kaikille niille, jotka ovat odottaneet Ubisoftin tulevaa RUSE-strategiapeliä! Pelin kehitystiimin edustaja on kertonut Ubisoftin foorumilla, että peli tulee hylkäämään yleistä pahennusta aiheuttaneen DRM-systeemin, joka vaati jatkuvaa netissä kärkkymistä ja katkaisi pelin, jos nettiyhteys töksähti hetkeksikin.

”Kun RUSE julkaistaan syyskuussa, se tulee hyödyntämään Valven Steamworksia ja tarjoamaan näin pelaajille mahdollisimman hyvät yhteisötykalut. Pelin aktivoimiseen tarvitaan siis Steam-tili ja nettiyhteys, mutta tästä syystä johtuen RUSE ei käytä Ubisoftin suojausmenetelmiä. Yksinpeliä voi pelata ilman nettiyhteyttäkin.”

Uutiset tulevat varmasti monille mieluisana tietona, sillä tunnen useammankin pelurin, jotka aikoivat jättää muuten odottamansa pelin väliin DRM:n takia.

Lisää aiheesta

Piraatit kiittivät Ubisoftia uudesta kopiosuojauksesta

Ubisoftin uusi DRM-systeemi on juuri niin kamala kuin pelkäsimmekin

Lue myös

World of Tanks -ensikosketus (PC)

Activision: ”Haluamme antaa Infinity Wardille työrauhan”

Remedy puhuu Alan Wake 2:sta

Keskustelu

Nettisivut ei ainakaan cromella toimi kovin hyvin =/. Kiva kuitenki kuulla että ubisoft ainakin kokeilee muita vaihtoehtoja sillä itse kuulun tähän ryhmään joka ei osta sellaisia pelejä joissa on aktivointi kertoja tai netin vaativa drm,ja varsinkaan sellaista joka JATKUVASTI vaatii sen nettiyhteyden. Pelejä on maailmassa ihan riittävästi ettei moiseen kyykytykseen tarvi alistua.

Loistava homma että myöntää virheensä, en usko että siitä olisi enää muutenkaan hyötyä kun se on jo joka pelin osalta murrettu.

Toivottavasti myy hyvin.

Muropaketin uusimmat