Uusimmat

S.T.A.L.K.E.R.ille vihdoin ilmestymispäivä

30.12.2006 18:30 Miikka Lehtonen

PC-maailman odotetuimpiin peleihin jo pitkään kuulunut S.T.A.L.K.E.R. näyttäisi vihdoin olevan ilmestymisvalmis, sillä THQ on tänään ilmoittanut pelille tarkan julkaisupäivän. Pääsuunnittelija tuntuu myös olevan harvinaisen varma päivän pitävyydestä.

Vaatimattomat viisi vuotta työn alla ollut ja useita kertoja lykätty S.T.A.L.K.E.R. kuuluu sarjaan ”älyttömän kunnianhimoiset pelit”. Ydintuhon jälkeinen Tsernobylin ympäristö täynnä mutantteja, kilpailevia palkkionmetsästäjiä ja kustomoitavia aseita. Mitä muuta räiskintäfriikki voisi peliltään toivoa? Valmistumista, noin alkajaisiksi.

STALKER - vihdoin

Nyt päivä alkaa kuitenkin olla käsillä, sillä THQ:n hetki sitten julkaiseman tiedoitteen mukaan peli ilmestyy maaliskuun 16. päivä. Jotta kukaan ei pääse viisastelemaan liikoja, myös vuosi 2007 mainittiin. Dean Sharpe, pelin tuottaja, lupasi, että lisää viivästyksiä ei enää ole tulossa. Pelin pääsuunnittelija ja tiimijohtaja Anton Bolshakov oli vielä varmempi lapsukaisensa valmistumisesta, sillä hän lupasi luovuttaa autonsa fanien haltuun, mikäli peli ei ehdi ajoissa kauppoihin.

Onko kyseessä Lada ja kuka auton saisi? Toivottavasti emme joudu koskaan ottamaan selvää, sillä S.T.A.L.K.E.R.in ilmestyminen olisi varmasti monille mieluisa yllätys. Ja sitten vain toivomaan, että paketista paljastuu puoliksikaan niin hyvä peli, kuin hehkutuksista voisi olettaa.

Lue lisää S.T.A.L.K.E.R.ista:

eDomen ennakko

Uutta tietoa S.T.A.L.K.E.R.ista