S.T.A.L.K.E.Rin hengenheimolainen Survarium valmistuu lupaavasti

15.10.2013 21:00 Teemu Viemerö

Vuoden 2011 joulukuussa keskeytettiin kauan odotetun S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelin kehitys, kun GSC Game World paketoi firman pöytäpaatikkoon. Sen myötä pelin kehitystiimi perusti Vostok Games -studion ja ryhtyi kehittämään S.T.A.L.K.E.R.:in hengessä Survarium-massiivimoninpeliä.

Mutta mitä peliprojektille kuuluu tänään? Hyvää. Peliä on markkinoitu ja esitelty eri tapahtumissa, ja pelitiimi lupaa pelin ilmestyvän tämän vuoden lopulla. Oheisen Gamescom-esittelyn perusteella julkaisu ei ole kaukana.

Survarium sijoittuu ekologisen katastrofin jälkeiseen maailmaan, jossa 99 prosenttia ihmiskunnasta on menehtynyt. Viimeiset henkiinjääneet jatkavat selvitymiskamppailuaan.

 

Pelistä löytyy kolme pelitilaa. Tiimipelissä eloonjääneet valmistautuvat myrskyn tuloon keräämällä varusteita ja tavaroita, joita ryhmän täytyy myös suojella vihollisilta. Toisena pelitilana on yhteistyötila, jossa pelaajat selvittävät katastrofin taustoja. Mukana on myös Freeplay, jossa yritetään selviytyä muiden selviytyjien keskellä.

Lisätietoja: http://survarium.com/en

Lisätietoja: http://en.wikipedia.org/wiki/GSC_World_Publishing

Lisää aiheesta

Kuka omistaakaan S.T.A.L.K.E.R.-oikeudet? 

S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat (PC) 

S.T.A.L.K.E.R. 2 jäissä, tekijät uuteen firmaan

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (PC)