Uusimmat

Saako tänään ilmestyvä A Plague Tale: Requiem vielä jatkoa? Pelin ohjaajalla on harvinaisen suora vastaus

18.10.2022 17:13 Muropaketin toimitus

A Plague Tale: Requiem jatkaa kolme vuotta sitten alkanutta keskiajan seikkailua, mutta kehittäjät kommentoivat jo nyt tulevia suunnitelmia.

Pidetty seikkailupeli A Plague Tale: Innocence saa tänään jatkoa, kun A Plague Tale: Requiem näkee viimeinkin päivänvalon. Kun A Plague Tale on nyt virallisesti pelisarja, pelin ohjaaja Kevin Choteaulta kysyttiin PlayStation Blogissa, onko Requiem tarinan päätös vai onko sille luvassa jatkoa.

Ohjaajalla oli yllättävän suorasanainen vastaus kysymykseen.

”Luulen, että tällä erää tämä on loppu”, Choteau vastasi. ”Mutta ovi ei ole koskaan suljettu, ja seuraamme pelaajien vastaanottoa. Haluamme nähdä heidän reaktionsa, ennen kuin päätämme mitään. He ajavat meidän tuotantoamme, ja jos he eivät pidä siitä mitä teemme, meidän täytyy tehdä jotain muuta.”

Luultavaa siis on, että A Plague Talen maailmaan ei Requiemin jälkeen olla ainakaan vähään aikaan palaamassa. Jos sarja päättyykin tähän, päättyy se ainakin huipulle, sillä uutukainen on saanut erittäin hyvän vastaanoton. Muropaketin arviossa peli sai jopa täydet viisi tähteä, ja myös maailmalla se on kerännyt lähes yksinomaan positiivisia arvioita.

A Plague Tale: Requiem ilmestyy tänään PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle, sekä Nintendo Switchille pilvipelattavana versiona.

LUE MYÖS: Arvostelu A Plague Tale: Requiem on vuoden parhaita pelejä – ”The Last of Usin tasoinen seikkailu”