Uusimmat

Saatana vainoaa Raamattu-pelin tekijöitä

31.03.2014 16:48 Jukka O. Kauppinen

Monen pelin taival pelaajien käsiin on täynnä kuoppia ja ongelmia. Monen kehitys jää vallan keskenkin, kun pulmista ei vain päästä yli. Vaan eräs tiimi painii aivan toisen kokoluokan ja kauemmista ulottuvuuksista kumpuavien ongelmien kanssa.

Pelitiimin mukaan näet itse Saatana vainoaa peliprojektia.

Phoenix Interactive –pelistudio on näet joutunut vanhan vihtahousun hampaisiin. Saatana ei halua tiimin tekevän Abrahamin seikkailuista kertovaa Bible Chronicles: The Call of Abraham –peliä, joten Perkele heittelee risuja projektin rattaisiin minkä ehtii. Hornan henki on muun muassa ahdistellut yhteistyökumppaneita niin, että nämä ovat vetäytyneet peliprojektista, alihankinnat epäonnistuneet ja vaikka mitä. Riivaaja riivasi jopa Kickstarter-keräystä niin, että pelikehittäjät saivat kasaan vain 19 000 dollaria tarvitsemastaan 100 000 taalan potista.

Uskomatonta mihin kaikkeen Lucifer ehtiikään.

 

Raamatulliset pelintekijät eivät kuitenkaan pelkää Pimeyden ruhtinaan vihaa, vaan aikovat viedä projektinsa läpi ja saada luomuksensa pelaajien käsiin. Pelimiesten urheasta taistelusta voi lukea lisää oheisesta Polygonin haastattelusta.

Lue juttu: Abraham game makers believe they are in a fight with Satan

Lisätietoja: http://www.phoenixinteractivestudios.com/

Lisää aiheesta

Arvostelu: Juho Juntusen Manala on koko perheen sarjakuva Saatanasta  

Lucius, Luciferin lapsi, leikkii saatanallista Hitmania 

Parodiasaitti irvailee Iltalehdelle saatana. Katso kuvat saatana! 

PlayStation 3:n murtanut GeoHot Suuren Saatanan palvelukseen