UUSIMMAT

Sackboy houkuttelee turisteja Suomeen

13.08.2013 12:00 | Jukka O. Kauppinen

LittleBigPlanet-pelien sankari Sackboy matkaa ihan uusiin hommiin, sillä tasoloikkarankarista tulee uusi suomalainen matkailuvaltti. Tai ainakin turistiopas. Tai siis, turistien houkuttelija. PlayStationin ja Matkailunedistämiskeskuksen Visit Finland -brändin yhdessä suunnittelema LittleBigPlanet-peliin ladattava kenttä näet tutustuttaa pelaajat Suomeen.

Pelin Vita-versiolle julkaistu kenttä seikkailuttaa Sackboyta niin mäntymetsissä kuin lumisissa talvimaisemissa. Matkan varrella vieraillaan muun muassa Bengtskärin majakassa ja Rovaniemellä Joulupukin kylässä.

Suomea esitellään myös ruudulle ilmestyvin infotekstein, jotka tarjoavat taustatietoja kohteista ja matkailuvinkkejä.

”Yhteistyö PlayStationin ja LittleBigPlanetin kanssa tarjoaa suomalaiselle matkailulle loistavaa näkyvyyttä ja olemme iloisia, että pääsimme toteuttamaan hankkeen. Pelejä käytetään entistä enemmän ja monipuolisemmin matkailun markkinoinnissa. Ne ovat meille erittäin mielenkiintoinen kanava, jonka avulla pystymme tavoittamaan uusia yleisöjä ja tuomaan suomalaista matkailua esiin heitä kiinnostavalla tavalla,” kertoo Matkailunedistämiskeskuksen Mervi Holmén.

Peliin päätyneet kohteet valittiin tarkasti ja pelin kohdeyleisö mielessä pitäen.

”Pelinäkyvyys sopii Visit Finland -brändiimme mainiosti, sillä pyrimme erottumaan perinteisestä matkailuviestinnästä raikkain ja uudenlaisin tavoin. Tämä näkyy myös pelissä näkyvien kohteiden valinnassa, jossa lähtökohtina olivat aitous ja niiden kiinnostavuus kohdeyleisöä ajatellen,” Holmén jatkaa.

LittleBigPlanet PS Vita -pelissä ovat päässeet esille myös muut Pohjoismaat. Aiemmin kesällä julkaistiin Tanska-teemainen taso ja seuraavaksi vuorossa on Ruotsi.

Lisätietoja: http://vita.lbp.me/v/bv258

Lisää aiheesta

LittleBigPlanet Karting (PS3) 

LittleBigPlanet tavoittelee Vitalla kuuta

Mass Effect matkaa seuraavaksi LBP-planeetalle 

Pelattavaa riittää – maailmalla jo 8 miljoonaa LittleBigPlanet-kenttää