UUSIMMAT

Nyt sai System Shock 3 todella kovan luokan legendatukea

17.02.2016 21:53 | Juho Anttila

System Shock ja seuraajansa System Shock 2 ovat niitä pelejä, joille on toivottu jatkoa ties kuinka pitkään. Joulukuussa bostonilainen OtherSide Entertainment ilmoitti, että System Shock 3 on toden totta työn alla ja nyt firma on värvännyt riveihinsä sen luokan pelinimen, että usko projektin onnistumiseen nousi kertaheitolla useamman kertaluokan verran.

Pelilegenda Warren Spector on nimittäin ilmoittanut liittyvänsä OtherSiden muonavahvuuteen tarkoituksenaan työskennellä uuden Ultima Underworldin ja uuden System Shockin parissa. Jos Spectorin nimi ei kilisytä kelloja, pohtikaapa vaikka seuraavia miehen ansiolistalta löytyviä pelinimiä: Ultima Underworld: The Stygian Abyss, System Shock, Thief: The Dark Project, Deus Ex ja Thief: Deadly Shadows, vain muutaman mainitakseni.

Spector on toiminut tähänkin saakka OtherSiden neuvonantajana, mutta jatkossa mies työskentelee täysipäiväisesti studion palveluksessa. Spector itse kertoo, että kun hänelle tarjottiin tilaisuutta työskennellä tiiviimmin Ultima Underworldin seuraajan, Underworld Ascendantin ja System Shock 3:n parissa, hän ei yksinkertaisesti pystynyt kieltäytymään.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.othersideentertainment.com

Lisää aiheesta

Ihmeiden aika ei ole ohi: System Shock 3 on tulossa!

Underworld Ascendant – tukijat saavat käsiinsä ensimmäisen prototyypin odotetusta roolipelistä

Ultima Underworldin lapsi lainaa vanhaa mutta ei unohda, että vettä on virrannut pelikoskessa jo 25 vuoden ajan

Muropaketin uusimmat