Saint’s Row 4 saa itsenäisen lisärin ja HD-version

30.08.2014 11:30 | Juho Anttila

Grand Theft Auto -sarjan anarkistinen pikkuveli, Saint’w Row -sarja veti homman neljännessä osassaan lopullisesti yli, hyvällä tavalla. Viimeisen vuoden aikana Saint’s Row -rintamalla on ollut aika hiljaista, mutta nyt luvassa on taas jotain kivaa. Peli nimittäin laajenee itsenäisen lisärin muodossa.

Gat out of Hell -lisäosa lähettää Gatin ja Kinzien, ei sen enempää tai vähempää kuin helvettiin. Vastassa on tuonelaan tuomittuja historiallisia henkilöitä, iso läjä demoneita ja itse Saatana. Työkalupuolella lisäri esittelee muun muassa 7 kuolemansynnin mukaan teemoitetut uudet aseet ja uusia kykyjä. Koko paketti on läpäistävissä kahden hengen yhteistyöpelitilassa.

Tähän mennessä vain PC:llä ja edellisen sukupolven laitteilla nähty Saint’s Row 4 nähdään myös vihdoin PlayStation 4 – ja Xbox One -konsoleilla. Saint’s Row 4: Re-elected -niminen HD-versiointi sisältää sekä pääpelin että Gat out of Hell -lisärin. Sekä pääpeli että lisäri tullaan näillä näkymin julkaisemaan ensi vuoden tammikuun loppupuolella.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Kolumni: Saints Row 4 teki GTA 5:n turhaksi

Saint’s Row IV räjäytti pankin

Kaikkien aikojen open world -peli? Arvostelussa Saints Row 4!

Keskustelu

Joo, oli kyllä pettymys koko peli, vaikka sain johonkin 6e hintaan. Ei tuntunut millään tapaa itsenäiseltä peliltä verrattuna tuohon III:n. Pari tuntia jaksoi pelata, siinä kaikki. Tuntui lähinnä piripäissään modatulta kolmoselta, mutta se kolmosen fiilis oli ihan liian vahvana tuossa.

Aini, HD oli se kun tehtiin PS2/Xbox -> PS3/Xbox 360. PS3/Xbox 360 -> PS4/Xbox One onkin Relaunch/Remastered/Re-elected/ReWhatever. ;)

Muropaketin uusimmat