Uusimmat

Saints Row The Third — muutakin kuin perseilyä?

12.12.2011 16:00 Miikka Lehtonen

Saints Row the Third alkaa olla jo pelimaailmassa hieman wanha juttu, onhan sen julkaisusta jo joitain viikkoja! Arvostelukappaleen myöhäisen saapumisen ja peliruuhkan johdosta pureudumme pelin pariin vasta jälkijunassa, mutta hyvinhän se yhä potkii. Riemastuttavaa perseilyä… mutta ehkä jotain syvällisempääkin?

Peliviikkomme alkaa komeasti Saints Row the Thirdin arvostelulla. Amerikkalaisen Volitionin gangsterieepos on saanut maailmalla positiivisen vastaanoton vuoden tyhmimpänä pelinä, ja sitä se kieltämättä onkin. Mutta tyhmän pinnan alla piilee hieno peli, jota tehdessään Volitionin pojat ovat selvästi uhranneet useammankin ajatuksen pelaajan viihtyvyydelle.

Tuloksena on peli, jota on äärimmäisen mukava pelata. Sen sisältö on pääasiassa mainiota ja todelliset huippuhetket jättävät selvästi ne muutamat ongelmakohdat varjoonsa. Kaikesta näkee myös todellakin, että Volition on halunnut tarjota käytössä olevilla resursseillaan pelaajille mahdollisimman hyvän pelikokemuksen tunnistamalla genren ongelmia ja eliminoimalla niitä. Tästä en voi kuin nostaa hattuani korkealle ja kumarruksen kera.

Hattu nousi ja peukku myös. Lue toki koko arvostelu!

Lue myös

Assassin’s Creed Revelations – haastattelussa pelin suunnittelija ja käsikirjoittaja

Mass Effect 3 – scifijättiläisen tekijät haastattelussa

Replay Expo oli täynnä historian havinaa

Resident Evil: Operation Raccoon City – zombieräiskinnän uudet tuulet

SteelSeries Merc Stealth – FPS-pelaajien häivenäppis

Muropaketin uusimmat