Uusimmat

Sankar’kenraali Juutinmaalta: Heroes & Generals

20.10.2011 14:19 Jari Mikkonen

Kööpenhaminalainen Reto-Moto ei nimenä soittane kelloja kovin monen pelaajan päässä. Mutta kun paljastetaan, että kyse on IO Interactiven (Hitman, Kane & Lynch) perustajista, ei näiden juuttien kompetenssi pelinteossa jää epäselväksi.

Firman seuraava projekti onkin sen verran mielenkiintoinen, että suunnittelutaitoa varmasti tarvitaan: toiseen maailmanrähinään sijoittuva Heroes & Generals -peli nimittäin jakautuu kolmeen osioon, joita pelataan sekä PC:llä että kännykällä. Perustan muodostaa FPS-peli jossa käytössä ovat sekä jalkaväen aseet että raskaammat teräspurkit.

Sille laajemman viitekehyksen tarjoaa kampanjapeli, jossa taistellaan alueiden hallinnasta. Suuremman vastuun omaavat komentajat voivat myös tukea omia joukkojaan vaikka älypuhelinsovelluksen kautta, määräämällä tykistö- tai ilmatukea taistelussa olevien sotilaidensa tueksi.

 

Eikä kasuaalipelaajiakaan olla unohdettu: he voivat antaa panoksensa sotatoimiin vaikkapa kenttäsairaala- tai tankkitehdasminipelien kautta. Mobiilisovelluksen kautta, totta kai.

Kuulostiko monimutkaiselta? Noh, peli on vasta päässyt Alpha-vaiheeseen (testaajaksi voi jo ilmoittautua!), ja monet piirteet saattavat vielä muuttua. Mutta ainakaan inspiraation puutteesta ei Reto-Motoa voida syyttää.

Lisätietoja: http://www.heroesandgenerals.com

Lue myös

Domen arvosteluviikko 41/2011: Battlefield 3, Rage, Williams Pinball Classics, Assassin’s Creed Revelations…

Miksi L.A. Noiren PC-versio viipyy? Rockstar selittää…

Pleikkarikaksikon uudet cooppiseikkailut: arvostelussa Ratchet & Clank: All 4 One

Uncharted 3 on nykypelien suurinta seikkailua