Uusimmat

Scarlett Johanssonin suosikkipeli on Mario Kart: ”Pelaan Toadilla koska hän on söpö”

17.11.2016 19:00 Tuukka Hämäläinen

Musta leski

Scarlett Johansson paljastaa tuoreella IGN:n videolla suosikkivideopelinsä. Marvelin Mustana leskenä tunnettu tähti vastaa myös kysymyksiin tulevasta Ghost in the Shell -elokuvasta.

Odotettu Ghost in the Shell -animen (1995) uusintaversio sai viikonloppuna ensimmäisen trailerin, ja pääosaa näyttelevä Scarlett Johansson on ollut paljon esillä mediassa. Myös IGN sai tähden haastatteluunsa ja päätti esittää hänelle kymmenen ”nörttimäistä” kysymystä.

Alla olevalla videolla IGN:n toimittaja tiedustelee myös Johanssonin suosikkipeliä, mihin Marvel-leffoistakin tunnetulla näyttelijällä on vastaus valmiina:

– Suosikkivideopelini on varmaan Mario Kart. Pelaan yleensä Toadilla, koska hän on söpö.

IGN:n videohaastattelun näet alta.

Scarlett Johansson
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat