SEGA Rally PSP:lle suomalaisvoimin

11.06.2007 14:14 | Miikka Lehtonen

SEGAn legendaarinen kolikkopelikaahailu, SEGA Rally, siirtyy vihdoin myös PSP:n ruudulle. Asialla ei ole tällä kertaa japanilainen studio, vaan kotimainen Bugbear Entertainment.

SEGA on vahvistanut tänään kehittävänsä SEGA Rallyn PSP-versiota yhteistyössä Bugbearin kanssa. Näillä näkymin alkusyksyksi kaavailtu peli on uskottu historiallisesti suomalaistiimin hoiviin. Kehitystyötä valvoo brittiläinen SEGA Racing Studio.

SEGA Rallyn PSP-versio kehitetään alusta alkaen käsikonsolia varten, eikä kyseessä ole vain käännös Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle ilmestyvästä SEGA Rally Revo -pelistä.

SEGA Racing Studion pomo Guy Wilday on jo täpinöissään. ”SEGA Rallya pidetään eräänä kaikkien aikojen parhaista videopeleistä ja uusi PSP-versio tulee olemaan hyvä esimerkki siitä, mitä voimme odottaa, kun klassisia pelejä käännetään uusille pelialustoille”, Wilday hehkutti.

Bugbear Entertainment lienee kaikille lukijoille tuttu miljoonamyynteihin yltäneistä FlatOut-kaahailupeleistään, sekä Rally Trophy -rallisimulaatiostaan.