UUSIMMAT

Segan Toylets-pissapelit ovat jo koekäytössä

17.01.2011 17:10 | Jukka O. Kauppinen

Kerroimme jo kuukausi sitten Segan uusista miestenvessoihin asennettavista pelikoneista, joita ohjataan ihmisruumiista eritettävän virtsan aka urean, kansankielisesti kusen, avulla. Kuseskelupelit ovat ehtineet jo koekäyttöön saakka. Jos ne ovat edes puolet yhtä hauskoja kuin ideana kaheleita, niin luulisi suosiota riittävän.

Sega on nimennyt laitteensa Toylets-konsoleiksi. Pelikone koostuu pisuaarin yläpuolelle asennetusta näytöstä sekä varsinaiseen pisuuaariin sijoitetuista antureista. Virtsarakossaan painetta tunteva käyttäjä saapuu paikalle ja valitsee kosketusnäytöstä mieluisansa minipelin. Sitten vain lorotetaan.

Anturit tunnistavat sekä mihin virtsaa lorotetaan että miten suurella paineella se tulee.

Ja ne pelit?

Mannekin Pis -pelissä mitataan kuka pystyykään kusemaan kovimmalla paineella. Grattiti Eraserissa leikitään painepesuria ja pyyhitään laittomia graffiteja talojen seiniltä. The Northern Wind, The Sun and Me -pelissä pelaaja on tuuli, joka yrittää puhaltaa tytön hametta ylös. Mitä kovemmin pissaat, sen kovemmin tuulee. Battle! Milk From Nose on puolestaan moninpeli, jossa samaa pisuaaria käyttävien pissausvoimaa mitataan keskenään.

Jokseenkin erikoisesti pelaajat voivat tallentaa pisteitään usb-tikulle. Seuraava looginen askel lienee high scorejen siirtäminen usb-tikulta Facebookiin, vai mitä?

Kukas olisi Helsinki-Tampere-linjalla ensimmäinen Toylets-pelejä tarjoava ravintoloitsija?

Videopeliarvostelu laitteesta voi tosin jäädä tekemättä.

Lisätietoja: Controlling Video Games With Your Pee – SEGA Brings Awkward Fun to the Restroom

Kuvat: Singularity Hub

Lisää aiheesta

Tässä pelissä pissataan

Lue myös

3DS:lle kahdeksan lanseerauspeliä

Hakkeri kaappasi nettipelin tietokannat ja vaatii lunnaita

ilomilo (Xbox 360)

Missä piileksii Max Payne 3?

Muropaketin uusimmat