Seitsemän tuntia kestänyt CS:GO-turnauksen finaali päättyi uskomattomaan taidonnäytteeseen – tämä muistetaan vielä vuosienkin päästä

12.04.2021 14:40 | Muropaketin toimitus

Heroicin ja Gambitin välinen finaali ESL Pro League Season 13 -turnauksessa sai arvoisena lopetuksen, kun Casper ”⁠cadiaN⁠” Møller kaatoi viimeiseksi jääneellä kierroksella neljä vastustajaa yksin.

Seitsemän tuntia kestänyt ottelusarja oli tiukassa tilanteessa 2-2, kun Heroic johti ratkaisevaa Miragea kierroksin 15-6. Huonona puolena Heroicin puolelta oli hengissä pelkkä cadiaN, joka oli aseistautunut pelkällä pistoolilla, samalla kun Gambitin puolella oli elossa vielä neljä pelaajaa.

cadiaN aloitti uskomattoman taidonäytteensä puukottamalla sh1r0n hengiltä ja nappaamalla käteensä pelaajan AWP-tarkkuuskiväärin. cadiaNille jäi kuitenkin yhteenoton jäljiltä vain kaksi elämäpistettä. Seuraavaksi Gambitin puolelta nafany ja interz tippuivat AWP:n luoteihin, kunnes jäljellä olivat enää cadiaN ja Ax1Le. Lopulta myös Ax1Le hävisi taiston ja cadiaN kantoi joukkueensa 200 000 dollarin arvoiseen turnausvoittoon.