Seksi- ja huumeorgioita nyt myös englanniksi – Bilekuosi on Dope Fiend

08.12.2012 21:30 Jukka O. Kauppinen

Muutaman vuoden takainen vallan mainio lauta- ja seurapeli Bilekuosi on julkaistu juuri uudistettuna englanninkielisenä painoksena. Kaikkien kukkahattutätien suosikkipeliä voi lisäksi kokeilla nyt ilmaisella selainpelinä, joka on nimetty sopivasti Dope Fiend Arcadeksi. Onko sinusta bilettäjien kuninkaaksi?

Aiempaa pelikuvaustamme lainatakseni…

Bilekuosi usuttaa kansalaisia seksin, huumeiden ja viinantäyteisiin orgioihin, jonka temmellyksessä lähtee välillä taju, välillä henki. Korttipelin tapahtumat sijoittuvat rajuun biletyspäivään festareilla. Pelissä on yritetään saada ensimmäisenä kasaan 20 pistettä fiilistä ilman, että menettää tajuntaansa, mielenterveyttään tai henkeään.

Tämän saavuttaakseen pelaajien on diilattava ja kiskottava naamaansa hirvittävä määrä erilaisia mömmöjä. Peli on maustettu mustalla huumorilla ja siksi esimerkiksi sekakäytön vaikutuksia mallinnetaan realistisesti. Henki onkin välillä herkässä, etenkin jos vastapelaaja onnistuu paiskaamaan pöytään astetta ilkeämmän källikortin.

Bilekuosin englanninkielinen versio on nimeltään Dope Fiend. Uuden painoksen ohjekirjan voi ladata ilmaiseksi mutta kokonainen peli painettuine ohjeineen on vasta ennakkotilattavissa. Tilaukset kuitenkin luvataan toimittaa jouluun mennessä. Postikuluineen Dope Fiend irtoaa 17 eurolla.

Lisätietoja: http://www.dopefiend.fi/

Lisätietoja: Dope Fiend Arcade -selainpeli

Lisää aiheesta

Seksi- ja huumeorgiat räjähdysmäisessä kasvussa