Selviytymiskauhupeli Alien: Isolation on muuttumassa animaatiosarjaksi, tietää nettihuhu

20.02.2019 15:59 | Muropaketin toimitus

Alien: Isolation -kauhupeliin pohjautuva ja aikuiseen makuun suunnattu animaatiosarja on parhaillaan kehitteillä, jos nettihuhu pitää paikkansa.

Viimeisin Alien-maailmaan sijoittuva huhu kuiskii, että vuoden 2014 Alien: Isolationiin perustuva animaatiosarja olisi parhaillaan tekeillä. Toodano-sivusto kertoo, että animaation takana on Axis Animation -studio, joka oli puuhastelemassa Isolationin visuaalisia efektejä.

Vaikka huhu ei osaa kertoa projektista kovin paljoa, väitetään sarjan ensimmäisen kauden muodostuvan seitsemästä jaksosta. Sanotaan, että vähäinen määrä episodeja olisi mainio tapa kokeilla, kiinnostaako sarja ketään. Huhu tietää lisäksi sen, että animaatiota työstettäisiin aikuiseen makuun sopivaksi.

Axis Animation ei ole vahvistanut huhua. Sama pätee Alien-oikeudet omistavaan 20th Century Fox -studioon, joka ei ole lausunut asiasta yhtään mitään.

Ei ole selvää, jatkaako animaatiosarja Alien: Isolationin tarinaa, vai onko kyseessä versio itse pelistä. Alien: Isolation on saatavilla PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.