Selviytymisseikkailu Don’t Starve sai virallisen Steam Workshop -tuen

23.08.2013 12:00 | Miikka Lehtonen

Klei Entertainmentin Don’t Starve on hauska roguelike-henkinen selviytymisseikkailu, jota on pelaillut ihan ilokseen jo betasta asti. Firma ei suinkaan jättänyt peliään betaan, vaan sitä on päivitetty tiheästi. Uusin päivitys toi muun muassa Steam Workshop -tuen.

Don’t Starve on hauska peli. Pelin alussa yksinäinen seikkailija herää oudolta mantereelta yksinkertainen tavoite edessään: älä näänny kuoliaaksi. Se ei ole helppoa, sillä selviytymiseen tarvitaan aina parempia työkaluja ja varusteita ja jos sattuu liikkumaan pimeällä ilman tulta… no, ei kannata liikkua pimeällä ilman tulta. Hyvä peli, joka paranee jatkuvasti päivitysten ansiosta.

Tuorein päivitys lisäsi peliin uuden kentän, jossa ”muinaisen sivilisaation rauniot” ja kammottava Dangling Depth Dweller Spider odottavat. Jos tämä ei riitä, peliin lisättiin myös Steam Workshop -tuki, jonka kautta pelin lukuisat fanit voivat kehitellä siihen omia modejaan. Niitä löytyy jo nyt mukavasti, vaikka päivitys on ollut ulkona vasta muutamia tunteja, joten tulevaisuus näyttää ruusuiselta.

Lähde: Joystiq

Muropaketin uusimmat