UUSIMMAT

SEUL palkitsi vuoden eSports-pelaajan, tapahtuman, vaikuttajat…

14.10.2013 15:54 | Jukka O. Kauppinen

Suomen Elektronisen Urheilun Liitto ry järjesti 12.10. eSports-gaalan, jossa liiton jäsenet, yhteistyökumppanit, pelaajat ja muut tahot pureskelivat eSports-pelaamisen tilaa ja tulevaisuutta. Esitysten, tutkimustulosten ja pyöreän pöydän keskustelujen lisäksi tapahtumassa palkittiin myös vuoden eSports-toimijat.

SEULin valinnat:

Vuoden 2013 Pelaaja

Kalle “Trixi” Saarinen

Kalle “Trixi” Saarinen on yksi Suomen suurista Dota 2 -tähdistä ja suuri innoituksen lähde Suomen elektroniselle urheilulle. Erityisen paljon huomiota keräsi Trixin Fnatic-joukkueen hieno suoritus The International 3 -tapahtumassa.

Vuoden 2013 Tapahtuma

Assembly

Assemblyt eivät Suomen eSports-maailmassa esittelyjä kaipaa. Jatkuvasti kilpapelaamisen kentällä kehittyvä tapahtuma on tarjonnut ja vuosien ajan loistavat puitteet järjestää merkittäviä elektronisen urheilun turnauksia. Vuoden 2013 ASUS ROG -turnaus Assembly Summer -tapahtumassa toi Suomeen todellisia kansainvälisen huipputason tähtiä ja oli ehdottomasti vuoden kohokohta.

Vuoden 2013 e-Sports-vaikuttaja

Teijo “Warrior” Sepponen

Teijo “Warrior” Sepponen on tehnyt pitkään arvokasta työtä Team Menacen parissa ja kehittänyt ammattimaisesti toimivan tiimin toimintaa esimerkillisesti yhä paremmaksi. Lisäksi Sepponen on ollut esillä myös muun muassa eSports Elämää -videoilla.

Vuoden 2013 mediatoimija

Sett.fi

Sett.fi:n voiton ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä. Sivusto on toiminut vuosien ajan luotettavana ja ajantasaisena suomalaisen eSportsin tietolähteenä, ja asettaa muille mediatoimijoille kovat standardit eSports-uutisoinnissa.

Vuoden mediatoimija-ehdokkaiden listalla oli myös Dome.fi,mistä kiitokset SEULin väelle. Säälipisteillä mentiin, sillä eihän Dome mikään merkittävä eSports-vaikuttaja ole, vaikka mielellään aihepiiriä seuraamme ja uutisoimme J

Lisätietoja: SEULin eSports-gaala tuli ja meni

Lisätietoja: Yhteenveto eSports-gaalan ehdokkaiden ja voittajien valinnasta

Kuva: SEUL ry

Lisää aiheesta

SEUL ry kannustaa eSport-turnausten järjestäjiä parempiin tapahtumiin 

Suomen elektronisen urheilun etsii verkostokoordinaattoria 

Suomen eSports-vaikuttajien paneelikeskustelu videona 

World of Tanks –turnaus kutsuu suomalaispelaajat Tank Rushiin