Seuraava historiallinen Total War -peli etenee hyvää vauhtia, kertovat kehittäjät

06.04.2017 17:30 Muropaketin toimitus

Creative Assembly julkaisee tänä vuonna jatko-osan Total War: Warhammer -menestyspelilleen. Studio vakuuttaa kuitenkin faneilleen, että myös historiallinen Total War -peli on kehityksessä.

Kuten pari päivää sitten uutisoimme, on pelistudio Creative Assembly vahvistanut julkaisevansa tänä vuonna jatko-osan viime vuonna ilmestyneelle menestyspelilleen Total War: Warhammer. Nimensä mukaisesti Warhammer-fantasiaminiatyyripelien maailmasta ammentava peli ei kuitenkaan ole estänyt studiota jatkamasta myös historiallisten Total War -pelien kehitystä.

”Seuraavan historiallisen julkaisumme kehitys on jo hyvässä vauhdissa”, studio kertoo tuoreessa blogipäivityksessään Eurogamerin mukaan.

Pelistudio kertoo myös, että kehitystiimi työskentelee parhaillaan kaikkien pelien osa-alueiden parissa, ja että pelin design on jo ”löyty lukkoon”. Uusia yksityiskohtia uudesta Total War -pelistä ei ole paljastettu, mutta Eurogamerin mukaan Creative Assembly on aiemmin kertonut, että studion seuraava historiallinen peli sijoittuu aikakaudelle, jota sarjan peleissä ei ole vielä nähty.

Vuoden 2000 Shogun: Total Warista käynnistynyt pelisarja on seikkaillut vuosien varrella muun muassa keskiaikaisessa Euroopassa, feodaaliajan Japanissa, sekä antiikin Roomassa. Pelisarjan pelejä on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Total War
Kaikki jutut aiheesta