Uusimmat

Seuraava Hitman on Hitman Absolution

11.05.2011 13:38 Jukka O. Kauppinen

Square Enix on paljastanut virallisesti tanskalaisen IO Interactiven tekevän seuraavaa Hitman-peliä, jonka nimi on Hitman Absolution. PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle. Teos julkaistaan vuoden 2012 aikana.

Absolutionissa pääosassa on totuttuun tapaan Agent 47, joka on joutunut niin omiensa pettämäksi kuin poliisien jahtaamaksi.

”Hän löytää itsensä synkän salaliiton keskeltä. Totuutta etsiessään Agent 47 joutuu matkalle halki korruptoituneen ja kieroutuneen maailman.”

Pelin ohjaajan mukaan Absolution on ensimmäinen Hitman-peli, jossa Agent 47 matkaa omien päämääriensä perässä, henkilökohtaisten motiivien myötä.

Peli käyttää IO:n ikiomaa Glacier 2 -pelimoottoria ja tarjoaa ”elokuvamaisen tarinan, omaleimaisen graafisen tyylin ja erittäin omaperäistä pelisuunnittelua.”

Peliä esitellään ensimmäisen kerran tarkemmin ensi kuun E3-messuilla.

Lisätietoja: http://hitman.com/

Lisää aiheesta

Hitman: Blood Money (pc, PS2, Xbox, 360)

Agent 47:n uusi iskurypäs on taitavasti luotu toimintaseikkailu, joka tarjoaa pelaajasta riippuen hyvinkin erilaisia pelikokemuksia. Blood Money on yhtaikaa räiskähtelevän suoraviivainen räiskintäpeli, jossa miestä lakoaa kuin heinää talkoissa, sekä Thief-henkinen varovainen hiiviskely, jossa pelaaja hipsii hälytyslaitteiden ohi ja katoaa jälkiä jättämättä.

Mikä tärkeintä, Blood Moneyssa on osattu uudistaa Hitman-pelien olemusta tuomalla peliin vapauden ja avoimuuden aineksia, jotka voivat olla entuudestaan tuttuja esimerkiksi peleistä Deux Ex, Thief tai Oblivion. Pelaajalle annetaan selkeä tehtävä ja vapaat kädet, eikä avoimuus ole markkinoinnin taikasana vaan oleellinen osa peliä.

Lue myös

Child of Eden on jotain uskomattoman kaunista

Lego Pirates of the Caribbean (PC, PS3, Wii, Xbox 360)

Sims Medieval (Mac, PC)

Warhammer 40k: Space Marine lunastaa K18-ikärajansa