UUSIMMAT

Seuraava Lego-peli versioi Lego-elokuvaa

17.07.2013 14:30 | Juho Anttila

The Lego Movie Videogame

TT Gamesin maineikkaat ja mainiot Lego-pelit ovat hankkineet maineensa erityisesti versioimalla ja parodioimalla tunnettuja elokuvasarjoja. Lego-käsittelyn ovat saaneet niin Star Wars -sarja, Indiana Jones kuin Taru sormusten herrastakin. Seuraavakin Lego-peli perustuu elokuvaan, mutta tällä kertaa meininki haiskahtaa hitusen sisäsiittoiselta.

Seuraava versioinnin, vaan tällä kertaa ei ilmeisesti niinkään parodioinnin kohde on nimittäin ensi vuonna ilmestyvä Lego Movie. Koska elokuva parodioi jo itse erinäisiä muita tahoja, taitaa Lego-pelin rooliksi jäädä totutusta poiketen perinteisempi esikuvan versiointi.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö luvassa olisi totutun hauskaa Lego-toimintaa. The Lego Movie Videogame sisältää totuttuun tapaan vapaan seikkailun ohella 15 elokuvaan perustuvaa kenttää. Mukana on yli 90 hahmoa ja aivan uusi rakenteluhenkinen ominaisuus. Jos alla löytyvästä elokuvan trailerista voi mitään päätellä, pelissä tullaan näkemään myös nippu aiemmista Lego-peleistä ja muista medioista tuttuja hahmoja.

The Lego Movie Videogame ilmestyy ensi vuonna samoihin aikoihin elokuvan kanssa kaikille merkittäville alustoille.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Vesittynyt näkemys poliisi & rosvo –leikeistä: arvostelussa 3DS:n Lego City Undercover

Legot loikkaavat Marvel-maailmaan

Pienistä asioista rakentui loistava Sormusten herra -seikkailu