Uusimmat

Shadowrun Returns ilmestyy kesäkuussa

11.04.2013 17:00 Muropaketin toimitus

Shadowrun. Yhdeksän kirjainta, jotka saavat sydämeni hypähtämään. Hypähtelyä on viime aikoina tapahtunut kuin rytmihäiriössä konsanaan, sillä Shadowrun Returnsia työstävä tiimi on puhunut pelistään aina vain enemmän ja enemmän. Ja sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa: se on melkein valmis!

Vaikka Kickstarterin kautta tuli viime vuonna rahoitettua peliä jos toistakin, yksi oli minulle ylitse muiden. Ei Double Fine Adventure (sori, Tim!), eikä edes Wasteland 2 (sori, Jukka!), vaan Shadowrun Returns. Hyvä kehitystiimi, legendaarisen roolipelin alkuperäinen isä ja kehittäjä sekä hyvä tekemisen meininki, mistä tässä en muka pitäisi?

Nyt odotus on päättymässä niin minulta kuin monilta muiltakin pelin rahoittajilta, sillä Shadowrun Returnsilla on julkaisupäivä. Tai no, kuukausi. Kesäkuu. Niin lähellä ja silti niin kaukana! Tämän tiimoilta Harebrained Schemes halusikin muistuttaa kaikkia, että jos joku haluaa nostella Kickstarter-lahjoitustaan ja pokata esimerkiksi Collector’s Editionin, niin voi tehdä huhtikuun 28. päivään asti firman saitilla. Sen jälkeen alkaa fyysisten kamojen valmistus, joten niitä ei kannata enää kinuta.

Kun Shadowrun Returns julkaistaan, se julkaistaan Steamissa ja täydellä Steam Workshop -tuella, joten pelin laajaksi ja laadukkaaksi kehuttuja kehitystyökaluja hyödyntävät voivat jakaa omat hahmonsa, seikkailunsa ja tekeleensä muiden pelin fanien kanssa helposti ja luotettavasti.

Tiimi mainosti saman tien, että tulossa on myöhemmin myös DLC:tä. Berliiniin sijoittuva kokonaan uusi kampanja, uusia Harebrained Schemesin tekemiä tarinoita, uusia komponentteja pelin editoriin ja vaikka mitä muuta mukavaa.

Kesäkuu… tule jo, piru vieköön!

Lisätietoja: Harebrained Schemes

Lisää aiheesta

Shadowrunin luoja työstää uutta 2D-Shadowrunia

Shadowrun Returns näyttää tuoreissa kuvissaan jo aika rempseältä

Shadowrun Returnsista julkaistiin liikkuvaa kuvaa – katso video