UUSIMMAT

Shadowrun Returnsin ensimmäinen lisäkampanja siirtyi tammikuulle

20.08.2013 12:00 | Juho Anttila

Retrohenkinen Shadowrun Returns julkaistiin hiljattain pitkän odotuksen jälkeen. Lopputulos oli pienistä ongelmistaan huolimatta melko pitkälti sitä, mitä fanit odottivatkin. Pelin yksinpelikampanja ei ollut ihan mahdottoman pitkä, mutta tekijät lupasivat oitis julkaisevansa pelille rutkasti lisäsisältöä.

Ensimmäisen laajan lisäsisältöpaketin, nimeltään yksinkertaisesti Berlin, piti ilmestyä jo lokakuun lopulla. Käytän mennyttä aikamuotoa, sillä Berlinin julkaisua on nyt lykätty ensi vuoden tammikuulle. Tekijöiden mukaan lisäaikaa tarvittiin, jotta uudesta kampanjasta saataisiin lähes yhtä kattava kuin pelin mukana tulleesta Dead Man’s Switch -yksinpelikampanjasta.

Lisäsisällön myöhästyminen on toki pettymys pelin faneille. Berlin-lisäosan luvattu ominaisuuslista on kuitenkin omiaan lieventämään pahaa mieltä. Lisäri sisältää uuden, dynaamisemman kampanjan ohella muun muassa uusia aseita ja vihollisia sekä peliparannuksia. Lisäosan mukanaan tuomat uudet herkut aiotaan myös ottaa mukaan Shadowrun Returnsin kenttäeditoriin.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Kannattiko Kickstarter-odotus? Arvostelussa Shadowrun Returns

Shadowrun: puoli tuntia kysymyksiä ja vastauksia, sekä komeaa konseptitaidetta

Shadowrun Returns (Mac, PC)