Uusimmat

Sherlock Holmes -pelin rahoitus oli menestys – näin voi saada oman tekstinsä ukrainalaishaupitsin ammukseen

01.09.2022 22:22 Muropaketin toimitus

Sherlock Holmes The Awakened -pelin joukkorahoituskampanja keräsi vain kuudessa tunnissa tarvittavan määrän rahaa. Rahoitus jatkui siitä saakka kiivaana, ja nyt pelistä on julkaistu uutta materiaalia. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus saada oma teksti ukrainalaishaupitsin ammukseen.

Ukrainalainen Frogwares kerää vielä kahden päivän ajan joukkorahoitusta Sherlock Holmes The Awakened -pelin kehittämiseksi. Yhtiö sai kerättyä haluamansa varat kuudessa tunnissa. Tavoitteena oli kerätä noin 70 000 euroa, tällä hetkellä projektia on rahoitettu noin 230 000 eurolla.

Frogwares kiitti rahoittajia julkaisemalla pelistä uusia kuvia ja arvioita julkaisuajankohdasta. Lisäksi yhtiö tekee yhteistyötä Ukrainan armeijan kanssa, joka antaa kolmelle onnekkaalle mahdollisuuden saada oma tekstinsä ukrainalaishaupitsin ammukseen. Ajatus uniikista ammuksesta oli lähtöisin Ukrainan armeijassa toimilta Frogwares-faneilta.

Sherlock Holmes The Awakened julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle ja 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series -konsoleille ja Nintendo Switchille. Frogwares kertoi, että Sherlock Holmes The Awakened saattaa tulla saataville jo ensi helmikuussa. Asia riippuu Ukrainan ja Frogwaresin tilanteesta Venäjän hyökkäyssodan alla.

Arvontaan pääsee mukaan tykkäämällä ja jakamalla alhaalla näkyvää twiittiä.

LUE MYÖS: Ukrainalainen pelistudio julkaisi vaikuttavan videon sodan keskeltä – pakoreput valmiina, osa kehittäjistä rintamalla