Uusimmat

Shivering Isles sai ilmestymispäivän ja hinnan

12.03.2007 13:49 Miikka Lehtonen

The Elder Scrolls: Oblivionin kovasti odotettu lisälevy, Shivering Isles, on vihdoin saanut ilmestymispäivän ja hinnan. Positiivista on se, että peli on tulossa piakkoin. Negatiivista taas se, että hintaakin löytyy.

Shivering Isles julkaistaan maaliskuun 27. päivänä sekä PC:lle, että Xbox 360:lle. PC-omistajat saavat oman lisäannoksensa laatikkomuodossa noin 30 euron hintaan. Xbox 360 -omistajia puolestaan odottaa muutaman gigan lataussessio ja 2400 pisteen (28,80€) hinta. 360-omistajat tarvitsevat luonnollisesti myös kiintolevyn nauttiakseen lisälevystä. PlayStation 3 -version kohtalosta ei ole vielä tietoa.

Aiempia Oblivion-latauksia kovempaa hintaa selittää se, että kyseessä on täysipainoinen lisälevy, jonka arvioidaan sisältävän 30-40 tuntia uutta pelattavaa. Mukana on myös satoja uusia varusteita, kymmeniä uusia hirviöitä ja kokonaan uusi hulluuden ulottuvuus. Rahalleen saa siis vastinetta.

Bethesdan edustajat ovat myös samaan syssyyn ilmoittaneet, että Shivering Isles jää Oblivionin ainoaksi suuremmaksi laajennukseksi, eikä pienempää imuroitavaakaan ole enää pahemmin tiedossa. Katseet lienevät jo kiinteästi pelin varsinaisen jatko-osan kehityksessä.

Muropaketin uusimmat