Uusimmat

Sika säkissä? Atarin uuden konsolin ennakkomyynti käynnistyy pian – tarjolla erilaisia malleja ja tarvikkeita

02.05.2018 17:38 Muropaketin toimitus

Atari on ilmoittanut aloittavansa pitkään muhineen ja kertaalleen lykätyn VCS-konsolin ennakkomyynnin.

Pitkääkin pidemmän linjan pelialan dinosaurus Atari on aloittamassa uuden VCS-konsolin ennakkomyynnin Indiegogo-palvelussa tämän kuun viimeinen päivä.

Tarjolla on erilaisia Atari VCS -malleja, kuten esimerkiksi Collector’s Edition erityisine puupaneeleineen ja musta Atari VCS Onyx. Ennakkotilaajalle Onyx-malli maksaa 199 dollaria, eli hivenen alle 170 euroa.

Näiden lisäksi myyntiin tulee erilaisia paketteja joissa on mukana klassinen Atari-ilotikku sekä hieman modernimpi ohjain.

Konsolin ennakkotilaaja saa odotella pelimasiinaansa vuoden päähän, sillä ensimmäisiä VCS-laitteita aletaan toimittaa ensi keväänä.

VCS on täysin uusi Atari-konsoli. Se tukee 4K-resoluutiota sekä HDR- ja 60FPS -sisältöä. Laitteesta löytyy tallennustilaa jota voi tarvittaessa laajentaa, langaton verkkokortti ja Bluetooth 5.0 ja USB 3.0 -liitännät.

Täysi lista laitteen ominaisuuksista julkaistaan vasta ennakkomyynnin alkaessa tämän kuun lopulla.

Atari VCS:n sanotaan olevan täysin kustomoitavissa oleva viihdekokemus. Sillä pääsee pelaamaan sataa Atarin klassikkopeliä ja myöhemmin laitteelle julkistetaan “laaja kokonaisuus” suosittuja moderneja pelejä.