Uusimmat

Silent Hill -henkistä kauhua luvassa: Puolalaispeli Husk kuulostaa todella lupaavalta

24.10.2016 20:00 Tuukka Hämäläinen

husk-001

Kahden puolalaisen studion yhteistyönä syntyvä Husk lupaa olla selviytymiskauhua Silent Hillin hengessä.

Selviytymiskauhun ystävien kannattaa painaa mieleensä nimi Husk. Puolalaisten indie-studioiden UndeadScoutin ja IMGN.PROn yhteistyönä kehittämä kauhistelu on herättänyt ennakkoon kiinnostusta ainakin pelisivusto Destructoidilla.

Tummanpuhuvaa kauhupeliä ennakkoon kokeilemaan päässyt toimittaja kuvailee Huskin tuovan mieleen Silent Hillin (2006), sekä Alan Waken (2010), ja hän vertaa pelin ongelmaratkaisutehtäviä kehuttuun Amnesia: The Dark Descentiin (2010).

Husk on 1990-luvulle sijoittuva ensimmäisen persoonan kauhupeli, jossa pelaaja astuu perhettään etsivän Matthew Palmerin saappaisiin. Palmer etsii junaottettomuuden yhteydessä kadonneita läheisiään Shivercliffin pikkukaupungista, jonka katuja vaeltavat jonkinmoiset hirviöt.

Alta näet Huskin teaser-trailerin. Peli ilmestyy PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle vuoden 2017 ensimmäinen puoliskon aikana.

Selviytymiskauhu
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat