UUSIMMAT

Silent Hunter -simujen tekijä väsää Rainbow Six meets Frozen Synapse -taktikointia

14.02.2013 19:45 | Jukka O. Kauppinen

Otsikossa on kolme kovaa peliä. Syystäkin. Ubisoftin Silent Hunter. Red Storm Entertainmentin Rainbow Six. Mode 7:n Frozen Synapse. Ja sitten vielä mies nimeltään Dan Dimitrescu, kaveri Silent Hunter -suklaripelien takaa.

Mitä syntyy kun nämä lasketaan yhteen? Jaa-a, sitä kun ei vielä oikein tiedetä. Mutta jotain taktista sotimista kuitenkin. Danin Killhouse Games -studio näet työstää ihan uutta, kiintoisaa ja jo ensikuvaltaan herkulliselta vaikuttavaa Door Kickers –strategiapeliä.

Kuva kertoo varmasti lähes kaiken tarvittavan:

Dan kertoo, että pelin inspiraatio tulee alkuperäisestä Rainbow Six -pelistä, joka on ajasta iäisyyteen yksi parhaista taktisista räiskintäpeleistä. Ja nimenomaan tuon klassikon suunnitteluvaiheesta: tsekkaa tilanne. Suunnittele iskusi. Katso mitä tapahtuu.

”Minulla on muutamia kontakteja terrorisminvastaisella rintamalla, joten uskoisin että pystyn hiomaan tästä melko syvän, realistisen taktisen hiekkalaatikkopelin.”

Peli on ilmeisesti yhä hyvin varhaisessa pre-alpha-vaiheessa, joten sen julkaisusta ei ole vielä mitään tietoa. Alustaksi veikkaisin PC:tä.

Lähde: Meanwhile in Romania …

Lisätietoja: http://www.inthekillhouse.com/

Lisää aiheesta

Frozen Synapse (PC, Mac)

Rainbow Six -pelisarjan nousu ja tuho yhdessä artikkelissa

Silent Hunter 4 (PC)

Silent Hunter 5 (PC)

Ubisoft lupaa: Rainbow Six tulee myös PC:lle