SimBin takoo Race- ja GTR-kilpa-ajosimulaatioita

13.12.2011 13:00 | Jouni Mäki-Panula

Race Injection

SimBin on ilman suurempaa meteliä paljastanut maineikkaan GTR-pelisarjan saavan jatkoa. GTR 3 jatkaa tyylillä Esittely on tapahtunut teasersivuston muodossa. Teaserin aluksi virtuaalinen menopeli pistetään käyntiin, jonka jälkeen seuraa sarja tyyliteltyjä kuvia. Huomio kiinnittyy erityisesti realistiselta kuulostavaan äänimaailmaan, jonka luvataan olevan suoraan pelistä.

Teaserin jälkeen katsoja ohjataan foorumille, jossa näytteiden paljastetaan olevan GTR 3:sta. ”Pitkä odotus on ohi.”

Vielä toistaiseksi jäi mainitsematta, onko GTR 3 tulossa edeltäjiensä tavoin vain PC:lle, vai onko konsolit otettu mukaan kaartiin. SimBinin mukaan yksityiskohdat paljastetaan 15. joulukuuta, kun studio julkistaa GTR 3:n virallisesti.

SimBiniltä on lisäksi julkaistu äskettäin Race Injection -ajopeli, joka on käytännössä merkittävästi päivitetty versio Race 07 -simulaatiosta. Injection yhdistää kasan SimBinin luomia ajopelejä ja lisäreitä yhteen pakettiin, sillä Injection sisältää käytännössä seuraavat pelit/lisärit: Formula RaceRoom, WTCC 2010, STCC The Game 2, GT Power ja Retro. Injectionissa on yhteensä 83 autoa 43 eri luokassa ja 40+ rataa.

Ruotsalaisstudio julkaisi lisäksi marraskuussa ilmaisen RaceRoom The Game 2 -ajopelin, joka on ilmainen eSports-tapahtumissa käytetty moninpelattava ajopeli. Pelissä on viisi autoa ja kuusi rataa.

Vuonna 2003 perustettu SimBin on ruotsalainen studio, joka teki läpimurtonsa vuonna 2005 julkaistulla ykkös-GTR:llä. Vuonna 2006 seuranneen GTR 2:n jälkeen SimBin siirtyi tekemään Race-pelisarjaa, mutta nyt ollaan palaamassa juurille.

Lisätietoja: http://www.simbin.com/

Lisätietoja: http://www.raceroom.net/

Lisää aiheesta

Race On (PC)

Race Pro (360)

Swedish Touring Car Championship (PC)

GTR 2 (PC)

GTR: FIA GT Racing Game (pc)

GTR 2

Lue myös

Domen arvosteluviikko 49/2011: Air Conflicts, Anno 2070, Dance Central 2, Jurassic Park, 10 XBLA-peliä…

Saints Row The Third – muutakin kuin perseilyä?

Skyrim-DLC:tä tulossa: ”haluamme parantaa peliä, emme vain laajentaa sitä”

Syndicate-ensitesti – We Belong!