UUSIMMAT

Simeistä tulee ihan keskiaikaisia

04.08.2010 20:05 | Jukka O. Kauppinen

The Sims -sarjassa on nähty tähän mennessä jos jonkinlaista – mutta tämä taitaa olla nyt jo ihan muuta. Simit näet matkaavat nyt keskiajalle, ihan ikiomassa keskiaikaisessa pelissään The Sims Medieval. Tähän sitten ne pakolliset vitsit mustasta surmasta.

The Sims Medievalissa pelaajat pääsevät luomaan sankareita, seikkailemaan tehtävissä ja ohjaamaan koko kuningaskuntaa sekä kaikkia maailman sankarisimejä. Voit suorastaan ”kertoa tarinoita, jotka ovat täynnä draamaa, romantikkaa, konflikteja ja komediaa. ”

”Keskiaika on täynnä juonittelua, legendoja ja jännitystä. Se tarjoaa täydelliset kulissit uudelle pelisarjalle The Sims -studioilta”, johtaja Scott Evans EA:n The Sims -studiolta kertoo.

”The Sims Medieval tarjoaa pelaajille uuden tavan kokea The Sims ja toivomme faniemme pitävän siitä. Strategia ja roolipelifaneihin vetoaa uudenlainen pelattavuus, kuten koko kuningaskunnan hallinta ja tehtäväpohjainen pelimekaniikka.”

The Sims Medieval mahdollistaa oman keskiaikaisen kuningaskunnan rakentamisen, kaikenlaisten hahmojen hallitsemisen aina kuninkaista ja kuningattarista ritareihin, velhoihin, seppiin ja runoilijoihin. Tarinankerrontamahdollisuudet ulottuvat erilaisten tehtävien kautta aina legendaarisen miekan taonnasta kuninkaallisten häiden järjestämiseen, kuningaskunnan suojelemiseen ilkeiltä velhoilta tai nuoruudenlähteen löytämiseen. Jokainen tehtävä on erilainen riippuen pelaajan valitsemasta sankarista.

The Sims Medieval -peliä kehitetään The Sims Studiolla PC/Mac-alustoille ja julkaistaan keväällä 2011.

Lisätietoja: www.TheSimsMedieval.com

Lue myös

Arvostelu: Starcraft 2 (Mac, PC)

Kaheli konsolihistoria videolla: kaikki pelikonsolit ikinä

Slummeista huippu-DJ:ksi – Hodihodi kertoo Afrikasta

Suomen myydyimmät pelit viikoilla 29-30/2010 – Starcraft 2 nousi hittikukkulan kuninkaaksi

Keskustelu

@9
”Simit” on The Sims kansan asukkaiden virallinen nimitys.

Tuskin tulee kovinkaan suosittua peliä, tosin kuulostaa melko erikoiselta idealta aloittaa tyhjätaskuna, ja keskiajan kylien talonpoikana tms. nousta huipulle ja rakentaa linnoja.
Tosin miekat, jousipyssyt, varsijouset, eeppiset yhteenotot yms. jää toki muihin lukuisiin keskiaikaan sijoittuviin peleihin.

Mjoo, koska The Simssit on niin penikoille veistettyjä pelejä niin luulempa että tämäkin jää kauas keskiajasta.
The Simssit on aina paskoja. Ja otsikossa on virhe, ”Sim” ja ”The Sims” on kaksi eri peliä.

Kuulostaa jopa ihan hienolta idealta. Kiinnostaa enemmän kuin normi-simssit. Sisustaminen on perseestä, mutta keskiaika on ihan eri asia.

1. Tuntematta, täysi idiootti.

(en itse pidä simseistä, mutta kommenttisi oli niin järkevä, että oli pakko kommentoida).

Ihan mielenkiintoinen idea omasta mielestäni, saapa nähdä mimmoinen tästä tulee. :)

Todennäköisesti vanha tuttu naapurinäkymä, josta sitten vapaille tonteilla pykätään keskiaikaisilla materiaaleilla taloja.

Eli tekstuurit vaihtoon ja uusi nimi pelille.

Jos tässä voi rakentaa ja piirittää linnoja ja/tai kokonaisia pikku kaupunkeja, I’m in.

Voi olla aika jännä, kunhan sen kuningaskunnan kaikki talot saa rakentaa ja sisustaa edelleen itse. Jos ei, niin alkaa mennä aika kauas Sims:n alkuperäisestä ideasta…

Muropaketin uusimmat