Uusimmat

Simpsonien vanhasta vitsistä tehtiin kokonainen peli

13.10.2022 10:50 Muropaketin toimitus

Simpsoneissa 25 vuotta sitten nähty muutaman sekunnin vitsi on nyt poikinut kokonaisen fanipelin.

Simpsonien kultakaudella 90-luvulla nähtiin eräässä jaksossa vitsi, jossa irvailtiin samaan aikaan kolikkopelien ja Kevin Costnerin parjatun Waterworld-leffan kustannuksella. Kohtauksessa Millhouse on pelaamassa Waterworld-peliä, joka syö häneltä kolikoita melkoista tahtia.

Nyt Kotaku kertoo, että innokas Simpsonien ystävä on kehittänyt ideasta täysmittaisen fanipelin. Twitch-striimerinä tunnettu Macaw45 on julkaissut Kevin Costner’s Waterworld -pelin ilmaiseksi Itch.iossa, ja lopputulos näyttää erittäin uskolliselta Simpsoneiden visiolle.

Kevin Costner’s Waterworldissa kerrotaan olevan paljon tutkittavia alueita, useita boss-taisteluita ja paljon löydettäviä salaisuuksia. Lisäksi pelaaja joutuu Millhousen tapaan tuhlaamaan paljon kolikoita peliin.

Alta näet Macaw45:n twiitin pelistä, ja alempaa voit myös katsoa muistin virkistykseksi legendaarisen Simpsoneiden kohtauksen.

Tämä ei ole edes ensimmäinen kerta, kun Simpsoneiden irtovitseistä on tehty fanipelejä. Aiemmin tänä vuonna kerroimme Steamed Hams -fanipelistä, ja jo pari vuotta sitten ilmestyi Waterworldin kaltainen, Simpsoneiden peliparodiaan perustuva Lee Carvallo’s Putting Challenge. Kaikki nämä vitsit ovat peruja Simpsoneiden parhaalta ajalta, klassikkovitsejä näytä uudemmilta kausilta nousseen.